Kezdőlap > Machine > Coding marking labelling > LEIBINGER JET3up RAPID – hogy a nyomtatás többé ne lassítsa a gyártási folyamatot
Coding marking labellingIparágMachineTöltőipar

LEIBINGER JET3up RAPID – hogy a nyomtatás többé ne lassítsa a gyártási folyamatot

Gyorsabb, precízebb – hatékonyabb. A LEIBINGER új, Jet3up RAPID nevű fejlesztése akár 40 százalékkal nagyobb mennyiségű nyomtatásra képes.

A gyártási folyamatok fontos része a jelölés. Az új JET3up RAPID kifejlesztésével a LEIBINGERnek az volt a célja, hogy a gyártási sebességet a nyomtató többé ne korlátozza. Komoly profitkiesést okozhat egy cégnek, ha a jelölési funkciókat ellátó egységek nem tudják követni az előállítási sebességet. A kifejezetten gyorsnyomtatásra kialakított printercsalád percenként 1000 méter kábelt feliratoz úgy, hogy a nyomtatási kép minősége nem romlik. De a JET3up RAPID nem csak vezetékjelölésre használható: megoldást nyújt többek között palackok, konzervdobozok, fóliák nyomtatására is, egyedülálló tempóban.

A JET3up RAPID három különböző nyomtatófejjel kapható. A különböző fejeknek más-más a funkciója.

-A RAPID Universal fej 2 dimenziós kódokat, vonalkódot, 1-5 soros karaktereket vagy akár grafikákat is nyomtat egyedülálló sebességgel a különböző felületekre.

-A RAPID Highspeed nevű fej feladata, hogy maximum 2 mm-es méretben, különösen nagy sebességgel nyomtasson, bármilyen termékfelületen és anyagon.

 

-A RAPID Wire – ahogyan a nevéből is következik – kifejezetten a vezeték- és kábelipar számára készült.

Amit kínál, az a kábelek, illetve más hosszú, keskeny termékek gyors és precíz nyomtatása.

A Sealtronic fúvóka tömítésnek köszönhetően a nyomtatófejben lévő tinta soha nem szárad ki, így mindig készen áll a működésre.

A további előnyök között említi a LEIBINGER, hogy a JET3up RAPID egyetlen gombnyomással indítható, a 10,4” méretű, Windows-alapú érintőképernyős kijelző pedig kényelmes kezelést biztosít.

A lenti videón jól látható a JET3up RAPID szédületes nyomtatási sebessége:

A LEIBINGER a JET3up RAPID-ot azoknak ajánlja, akiknek a nyomtatásban a kiváló minőség mellett a mennyiség is meghatározó szempont.

(x)