Kezdőlap > Packaging > Auxiliary material > A jövő csomagolás trendje – üzenj szalagon
Auxiliary materialDesignPackaging

A jövő csomagolás trendje – üzenj szalagon

Mi mindent tudhat egy apró szalag? Miért ez lesz a csomagolás jövője és miért éri meg a vállalkozásoknak? A Szeretetszalag a legtöbb kérdésre választ kínál. Az egyedi címkék, csomagolások tervezésével és nyomtatásával foglalkozó Kodguru Kft. új terméke jelentős újdonságokat tartogat a piac számára. Mindössze egy szalag, egy nyomtató és némi kreativitás kell a sikerhez.

A Szeretetszalag segítségével minden termék azonnal személyre szabható üzenettel köthető át, így magasabb szintre emelve az ajándékozás élményét. Mindez pedig üzletileg is kifizetődő. A Szeretetszalag az elégedett vásárlói mosolyok mellett ugyanis plusz bevételt is termel a vállalkozásoknak, hiszen kifejezetten alacsony előállítási költség mellett, magas haszonnal értékesíthető. Ráadásul az új vásárlói réteg elérése mellett az üzlet nevével is logózható szalag a hírnevet és ismertséget is nagyban erősíti. Próbálja hát ki a Szeretetszalag előnyeit, kösse masniba vásárlói gondolatát és emelje terméke értékét az érte kapott hálás mosolyokkal.

A Szeretetszalag nyomtatási megoldása magába foglal egy érintő képernyős táblagépet állvánnyal és egy címkenyomtatót, amellyel kiváló minőségű nyomat készíthető a szatén szalagok széles szín és méret választékára. A táblagép előre programozott és könnyedén használható a rendelésre gyártott ajándékcsomagolások elkészítéséhez és az esemény specifikus szalagok nyomtatásához. Nincs szükség külön számítógépre és telepítendő szoftverre. A beépített nyomtatószoftver megannyi nagyszerű tulajdonsággal rendelkezik, mint az előre beállított vagy egyedi üzenetek, automatikus üzenet ismétlési funkció és a többsoros nyomtatás. Képek, logók, szegélyek és akár még emojik is hozzáadhatók az üzenethez.

Különböző sablonok elérhetőek nyakkendő vagy csokor kötéshez igazított, eltérő nagyságú dobozokhoz és ajándékokhoz.

Nyomtasson egy új marketingeszközt és termeljen vele közvetlen bevételt. A felhasználásnak csak a képzeletünk ad határt, minden ajándékhoz, termékhez illik, legyen az könyv, ékszer, virág vagy bor.

www.szeretetszalag.hu – Szalag, ami összeköt

(x)