Kezdőlap > Actuality > Nyomtatott csomagolás szimpózium 2017.11.22
ActualityEvents

Nyomtatott csomagolás szimpózium 2017.11.22

Idén is megrendezzük a „nyomtatott csomagolás” szimpóziumot! Teszünk egy próbát és a mindig sikeres minőségügyi fórumaink mintájára most csak egynapos rendezvényként valamint rendhagyó módon, kivételesen Budapesten.

A helyszín a 25 éves WESSLING Hungary Kft. októberben átadott csodálatos tudásközpontja Újpesten. http://hu.wessling-group.com

Amiről beszélnünk kell: A nyomdai kivitelezés minősége és a csomagolóanyagok minősége – bár kívánatos lenne, de nem mindig azonos halmaz. A legjobb minőségben előállított csomagolóanyag is lehet a termékhez nem túl szerencsésen megválasztott, netán „gagyi”. Ugyanakkor igen valószínű, hogy nem lesz sem marketinges, sem értékesítési siker-sztori a vitatható minőségben kivitelezett csomagolóanyagba rejtett termékből sem.

A konferenciát követően lehetőség lesz a laborok életébe is bepillantani, megismerni hol és hogyan zajlanak pl. a sokak által „rettegett” élelmiszerbiztonsági vagy a munkahelyi légállapot vizsgálatok.

Tervezett program

09:30 – 10:00              Érkezés, regisztráció

WESSLING Hungary Kft. 1045 Budapest, Anonymus u. 6.

10:00 – 14:00             Szakmai előadások 1 büfészünettel

Megnyitó, köszöntők, a Wessling magyarországi tevékenységének bemutatása

Dr. Szigeti Tamás – Wessling Hungary Kft. v Mérjük, ami mérhető! De egyre több mindent kell mérni – és dokumentálni – a nyomdákban és a nyomdatermékeken is!

Felkért hozzászóló Dr. Madai Gyula

Nagy Miklós Főtitkár – CSAOSZ v Trendek, amelyek a csomagolásfejlesztést befolyásolják.

Seenger Viktor – Dunapack Kft. v Új típusú hullámpapírlemezek a csomagolásban.

Filep Zoltán környezetvédelmi laborvezető – Wessling Hungary Kft. v Munkahelyi légtérvizsgálatok- a levegőtisztaság-mérésről, hangsúlyozottan a nyomdaipari technológiákban használatos oldószerek témájában.(Oldószergőzök analitikája)

Kaldenecker János ügyvezető – En’Co Bt v Kartondobozok, vevőtájékoztatók  nulla

selejttel – avagy a közelgő gyógyszeripari változások kihívásai és hatásai.

Szabadics László – BOBST v A Bobst megoldásai az Ipar 4.0 kihívásaira

 

14:00 – 15:00              Ebéd a helyszínen

15:00 – 16:30              Laborlátogatások

16:30 – 17:00             Konferenciazárás, klubszerű kötetlen szakmai eszmecsere

Az adottságai miatt az egyidejűleg egy-egy laborba belépők száma korlátos. ezért a délutáni program a tervezetthez képest hosszabbra is nyúlhat.

Részvételi díjak:

– Teljes-árú részvételi díj 22.000 Ft+ÁFA/fő

– Az egyesület tagjainak kedvezményesen 18.500 Ft+ÁFA/fő

amely tartalmazza a szakmai programokon részvétel és az ellátás költségeit. A részvételi díj az étkezések utáni adóterheket nem tartalmazza, ezért a számlánkban az étkezés költségét külön soron tüntetjük fel.

Jelentkezések lehetőleg on-line a honlapon (www.pnyme.hu) vagy az alábbi jelentkezési lap felhasználásával PDF-ben a titkarsag@pnyme.hu címre vagy faxon (780 6460).

Csak az on-line vagy az írásban leadott és pontos adatokat tartalmazó jelentkezéseket tekintjük érvényesnek. Az On-line jelentkezésről azonnal megkapják a visszaigazolást.

A jelentkezési lapon történő jelentkezéseket a lapon megadott ügyintézőnek küldött E-mailben igazoljuk vissza. A részvételi díjakat kiszámlázzuk.

A részvétel feltétele, hogy a kiszámlázott részvételi díjakat a szimpóziumig megkapjuk, illetve – előzetes bejelentés mellett – bankkártyával vagy készpénzzel a helyszínen kifizessék.

Parkolás a környéken ingyenes, de a szabad helyek függvényében a Wessling mélygarázsában is lehetséges.

 

A jelentkezés határideje: AZONNAL, de legkésőbb 2017. november 20. délig

Kötbérmentes lemondás legkésőbb 2017. november 17. délig lehetséges. Későbbi lemondás esetén a részvételi díj 40%-a (+ÁFA) technikai díjként fizetendő.

Online jelentkezési lehetőség: http://www.pnyme.hu/esemenynaptar.php?act=esemeny&eid=1123

 

Üdvözlettel

Fodor Erzsébet

PNYME Titkárság

1135 Budapest, Tahi u. 53-59.

Telefon: 36-1-783 0347

+ 36-30-632 3344

 

Adatkezelési nyilv. sz.: NAIH-61716/213

www.pnyme.hu