Kezdőlap > Packinfo > Organization > Alliabox szövetség
OrganizationPackagingPackinfoSecondary packaging

Alliabox szövetség

1995 májusában három, Svájcból, Nagy-Britanniából és Franciaországból származó európai hullámtermék magánvállalkozás találkozott Párizsban, hogy szövetséget hozzon létre, azért, hogy szélesebb körű ajánlatot tudjon kínálni a páneurópai ügyfeleknek.

Céljuk egy független hullámtermék termelő csoport létrehozása volt, amely képes együttműködni és hatékony alternatívát kínálni azon multinacionális hullámosított csomagolást használó csoportjainak számára, akik a legtökéletesebb csomagolási megoldásokat keresik Európa-szerte.

Egyszerű, de rendkívül hatékony struktúrával rendelkezik, az Alliabox egyetlen vállalatként működik, amely képes minden országban az egész kontinensen zökkenőmentes szolgáltatást nyújtani.
Az Alliabox büszke arra, hogy a hullámtermék business 10 legnagyobb európai leányvállalata a szövetség része.

Miért jó választás az Alliabox?

Három szóval lehet válaszolni: INNOVÁCIÓ, BEFEKTETÉS, EMBEREK

INNOVÁCIÓ
Az innováció kulcsfontosságú ebben a rendkívül versenyképes globális világban, hogy különbséget tegyen a rendszeres beszállító és a megbízható üzleti partner között. Ezért az Alliabox tagok nagyon sok emberi és pénzügyi erőforrást fordít az Art of the Art technikák fejlesztésére, hogy ügyfeleiket Európa-szerte támogassák.

INVESZTÍCIÓ
Ez kulcsfontosságú annak érdekében, hogy kitűnő szolgáltatást biztosítson az iparág legszélesebb rétegeinek. Minden évben számos beruházást végeznek a tagok minden egyes létesítményükben, hogy ügyfeleiknek kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak a hullámtermék iparágban a legmagasabb szintű követelmények teljesítése mellett. A rendkívül magas minőségi grafikai munkák szintén jellemzik a céget.

HUMÁN ERŐFORRÁS
Az Alliabox vállalatok átlagosan több mint 70 évesek, többségük az eredeti tulajdonosi családokhoz tartoznak. Ez bizonyságot ad az elkötelezettségről, a megbízhatóságról és a büszkeségről, amit vállalnak. Céljuk, hogy ügyfeleiknek a lehető legjobb szolgáltatásokat és a legmagasabb minőséget garantálják a csomagolásban. Társaságaik pénzügyileg és ipari szempontból is megbízhatóak, és hisznek a hosszú távú partnerségben.

KA