Kezdőlap > Csomagolás > Kezdjen el időt és pénzt spórolni egy akkumulátoros kézi pántológéppel!
CsomagolásGyűjtőcsomagolásGyűjtőcsomagolókIparágIpari termékek

Kezdjen el időt és pénzt spórolni egy akkumulátoros kézi pántológéppel!

Melyik a leggazdaságosabb csomagolási eljárás?

Természetesen vállalkozástól függ. A csomagolástechnikában nincsenek trükkök, sem csodák. Az ideális csomagológép azonban létezik: az különbözteti meg a társaitól, hogy az Ön vállalkozásának éppen rá van szüksége. Idomul az elvárásokhoz, akár a speciális helyzetekhez is.

Amikor az ideális csomagológépet keressük, a nagy teljesítmény mellett a gazdaságosság az a tényező, ami a legtöbbet nyom a latban. Az akkumulátoros kézi pántológépek e kettőben verhetetlenek, és éppen ezért hihetetlenül népszerűek.

Melyek azok a vállalkozások, amelyek számára az akkumulátoros kézi pántológép az ideális csomagológép?

Ha gyűjtőcsomagolások és egységrakományok megerősítéséről van szó, a pántolás a leghatékonyabb eljárás. A kézi pántolás rugalmas, nincs helyhez kötve, változatos munkakörülmények között is használható. Éppen ezért nélkülözhetetlen:

 • – a tégla- és betoniparban
 • – logisztikai cégeknél
 • – gép- és alkatrészgyártó cégeknél
 • – autógyártóknál
 • – autóipari beszállítóknál
 • – fűrészüzemekben
 • – bútorgyárakban
 • – nyomdákban

 

5 ok, amiért megéri beszerezni egy akkumulátoros kézi pántológépet:

 1. 1. Lényegesen könnyebb vele dolgozni

Aki dolgozott már a régi típusú racsnis kézi pántológéppel, az különösen fogja értékelni a legújabb technológiájú változatát! Hiszen miért feszítené meg kézi erővel a szalagot, mikor ezt a gép is megteheti? Az automata pántológép leveszi dolgozói válláról ezt a terhet. A szalagfeszítés erőssége beállítható, és egyetlen érintéssel módosítható. Nagyon pontos munkát tesz lehetővé, minimális anyagfelhasználással.

 1. 2. Gyors

Sohasem lehet elhanyagolni az időtényezőt. Minél gyorsabb egy pántológép, annál inkább értékeljük. Egy feltöltéssel akár 150 pántolás is megvalósítható!

 1. 3. Kicsi és könnyű

Egy kézi pántológép esetében a kis méret és tömeg egyértelműen pozitívum. Egy könnyű gépet jobban lehet pozicionálni, gyorsabb a pántolás.

 1. 4. Egyszerű a kezelése

Nem kell csomagolástechnológus segítségét igénybe venni, mert ezeknek a kézi pántolóknak a működése annyira egyszerű, hogy első ránézésre is menni fog. Az érintőpanelnek köszönhetően a gép működése egyszerűen elsajátítható, a fontosabb funkciók egyetlen érintéssel lekérhetők. Ilyen például az akkumulátor töltöttségi szintje, a beállított feszítési erő nagysága, a hegesztési idő hossza.

 1. 5. Minél hamarabb fektet be egy automata kézi pántológépbe, annál hamarabb behozza az árát

Az akkumulátoros kézi pántológép beszerzése kapcsán igazából egyetlen akadály szokott felmerülni: a gép ára. Miért éri meg beruházni egy látszólag olcsónak nem mondható csomagológépbe? A válasz elsőre lehet, hogy meglepő: mert spórolhat a segítségével!

Az automata kézi pántológép ugyanis olvasztással végteleníti a pántszalagot, szemben a régi gépekkel, amelyek pánthüvelyt használnak hozzá. A pánthüvelyt  meg kell vásárolni, a beszerzése pénzbe és időbe kerül. Ha egy rakathoz pl. 4 darabot használ fel valaki, akkor a havi átlagos rakatszámból kiszámítható, hogy havonta mennyi költséget jelent ez egy vállalkozás számára.

Ezt a költséget az akkumulátoros pántológép megszünteti. Soha többé nem lesz szüksége pánthüvelyre. Amit eddig pánthüvelyre költött, az mostantól a zsebében marad.

Ön mit vásárolna szívesebben? Egy olcsóbb pántológépet, amivel nehezebb, éppen ezért lassabb a munka, és amelyikhez örökösen kiegészítőket kell majd vásárolnia – vagy drágább, de gyors gépet, amivel búcsút mondhat a kiegészítőknek? Ha kiszámolja, mennyit költ pánthüvelyekre, rá fog jönni, hogy az utóbbi a gazdaságosabb megoldás!

Az akkumulátoros kézi pántológép a leggazdaságosabb megoldás azok számára, akik: 

 • – Megbízhatóan akarnak pántolni, mert a maximális védelmet szeretnék nyújtani a termékeik számára. A pántszalag feszessége egy akkumulátoros kézi pántológéppel tökéletesen kontroll alatt tartható.
 • – Gyorsan akarnak pántolni, mert a termelési folyamat nem engedi meg az üresjáratokat.
 • – Nem akarják felesleges kiegészítőkre költeni a pénzüket.
 • – Az erőfeszítést inkább a gépre bízzák.
 • – Olyan csomagológépet keresnek, amelyik könnyedén mozgatható és bárhol használható.

 

Gyors, precíz, gazdaságos: az akkumulátoros kézi pántológépek kifejlesztésénél a szakembereknek követniük kell azt az igényt, hogy a kereslet az egyre gyorsabb csomagológépeket igényli. A gyorsaság természetesen nem mehet a minőség rovására: a pántolás biztonságossága alapkövetelmény. Ebben az esetben sikerült remekül megfelelni az elvárásoknak, ráadásul a teljes csomagolási folyamatot sikerült egyszerűsíteni a pánthüvely elhagyásával.

Az akkumulátoros kézi pántológép remekműve a gazdaságos és tökéletes technikának. Ön próbálta már?

Központi elérhetőség:
Iroda és raktár: 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26.
Nyitva tartás: H-Cs – 8:00-17:00, P – 8:00-14:00 Telefon: +3627504770,
FAX: 06 27 504 771

E-mail: info@uniotech.hu