Kezdőlap > Actuality > Hazai WORLDSTAR győztesek 2018-ban
ActualityEventsOrganizationPackinfo

Hazai WORLDSTAR győztesek 2018-ban

Az idén is megrendezésre került a WPO által szervezett WORLDSTAR csomagolási verseny, ahol a hazai csomagolástechnikai cégek is részt vehettek.A nyertesek között olyan nagymúltú cégek szerepelnek, akik csomagolásfejlesztéssel csomagolóanyag eszköz gyártással foglalkoznak.

Idén az STI Petőfi Nyomda Kft. 5 díjat is magával hozhatott a versenyről különböző kategóriákban. 3-at az élelmiszeriparnak szánt csomagolásokkal, egyet egy kozmetikai készítményhez készült csomagolással, és egyet egy drága italcsomagolással.

Több funkciós tasakzáró ECL® címkével nyert a CODEX Zrt. A fejlesztés egyesít 2 címke funkciót egyben, és egyúttal csökkenti a termelési költségeket, növelve a termelés kapacitását.A címke egyik funkciója a 32 oldalas tájékoztatóval rendelkező betegek tájékoztatása. A másik az, hogy biztonságosan lezárja a tasakot, amelybe a tájékoztatót visszahelyezik.

http://www.worldstar.org/sites/default/files/0479MP.02-Berta-Multifunctional%20sachetclosing%20booklet%20label%20_ECL__.jpg
Fotó:www.codex.hu

Képtalálat a következőre: „Multipurpose drive shaft packaging mosonpack”

A Mosonpack Kft. fejlesztése a több célra felhasználható gépiparban használatos tengelyek csomagolására szolgál. Segítségével csökkenteni lehet a csomagolóanyag készleteket,hiszen egy set (2-2 termék) helyettesíti a 8 különböző méretű tengelyek csomagolását. Ezzel kb. 10-30 % költségcsökkentés érhető el, a méretektől függően. A kiváló minőségű gyártásnak köszönhetően a veszteség lényegében 0 %!

forrás és fotó: http://www.worldstar.org