Kezdőlap > Packinfo > HR > Elhunyt Dr. Mojzes Ákos egyetemi adjunktus
HRPackinfo

Elhunyt Dr. Mojzes Ákos egyetemi adjunktus

A győri Széchenyi István Egyetem közleménye

“Megrendülten tudatjuk, hogy életének 39. évében elhunyt dr. Mojzes Ákos egyetemi adjunktus, okleveles közlekedésmérnök, a Széchenyi István Egyetem Logisztikai és Szállítmányozási Tanszékének oktatója.

Dr. Mojzes Ákos egyetemi adjunktus 1998-ban kezdte közlekedésmérnöki szakon tanulmányait a Széchenyi István Főiskolán. Az első diploma megszerzését követően polgári katonai szolgálatot teljesített az intézményben, majd a győri közlekedésmérnöki egyetemi tanulmányok következtek.

Már hallgatóként lelkes, alapos szakmai munka, kollegialitás volt munkájának a jellemző értéke.

2007. október 1-jén lett a Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék munkatársa. Doktori tanulmányait a Széchenyi István Egyetem Multidiszciplináris Műszaki Tudományi Doktori Iskolájában végezte, PhD értekezését 2014-ben védte meg. Az elmúlt két évtizedben kiemelkedő szerepet vállalt a Csomagolásvizsgáló Laboratórium munkájában, különösen a labor nemzetközi ismertségének megteremtésében, kiteljesítésében. Több, mint 10 évig volt a Laboratórium minőségügyi vezetője. Számos elismert, díjnyertes diplomamunkát, tudományos diákköri dolgozatot konzultált, mentorált. Hallgatóbarát oktatási munkáját állandó pozitív visszajelzések mutatták. Magánéletében a sport központi szerepet töltött be, gyermekek úszóoktatójaként egy évtizeden át sikeres munkát végzett.

Családja – felesége és két kislánya – , szülei, rokonai, barátai mellett egyetemi kollégái, egykori és mai hallgatói, a logisztikai és csomagolási szakma gyászolják az oktatási, tudományos pályáján maradandó értékeket létrehozó dr. Mojzes Ákost.”