Kezdőlap > Packaging > Design > Ergonómikus palack üvegszerű hatással
DesignIparágKozmetikaPackaging

Ergonómikus palack üvegszerű hatással

Az RPC Bramlage Division egy új prémium kozmetikai palackot vezetett be a standard kollekciójába. A Coral palack alternatívát kínál a hagyományos henger alakú formájával, innovatív, emelt részekkel az aljánál.

Az RPC Bramlage Barcelona által gyártott Coral üveg ideális az arcápolási termékekhez a modern és lekerekített formájával, így a fogyasztók tökéletes fogást kaphatnak az egyszerű kezelés érdekében.

A gyártást úgy optimalizálták, hogy csökkentsék mind az anyag mennyiségét, mind pedig az előállításához szükséges energiát. A fröccsöntésnél használt kiváló minőségű műanyag alapanyag, prémium termék hatását kelti a boltok polcain, akár kőhatással, akár tökéletes átlátszósággal az üvegszerű felülethez.

A további személyre és termékre szabás érdekében kilenc záróelemet lehet választani opcióként, valamint egy fából készült változat is elérhető.

A tégely teljes kontúrjai alkalmas díszítésre, beleértve a fémgőzölést, galvanizálást, forró prégelő bélyegzést és lakkozást, valamint a színes változatokat. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes tégelyt az egyedi vásárlói elvárásoknak megfelelően alakítsanak ki, a hatékony branding és a polckihelyezés érdekében.

forrás: nmpr.co.uk 2018.06.21