Kezdőlap > Iparág > Gyógyszer > Pontos inhalálás
GyógyszerIparágPackagingPackaging material

Pontos inhalálás

Az inhalálás művészete az RPC új készülékével

Az RPC Bramlage Division RPC Formatec egy új inhaláló készüléket kezdett el forgalmazni, amely a betegek kényelmét, megbízható módon és biztonságosan fokozza.

Az inhalációs aktuátor DPI (száraz por inhalátor) úgy lett kialakítva, hogy a gyógyszert pontos dózisban lehessen eljuttatni a páciens tüdejébe. A port csak akkor adagolja ki, ha a beteg elég mélyen belélegzi. Ez megakadályozza, hogy a gyógyszerek egy része az inhalátorban maradjon, vagy csak a beteg szájához érjen el a tüdeje helyett, és biztosítja, hogy a betegek minden alkalommal az előírt és helye mennyiségű dózist kapják meg. Ezenkívül a kupakot le lehet csavarni és visszahelyezni anélkül, hogy a kettős dózisú adagolást alkalmazná a beteg.

Az inhaláló készüléket az egyes porok meghatározott dózisához lehet kalibrálni, és ezért a különböző készítmények széles választékának követelményeihez igazíthatóak. A robosztus kivitelű erős tartály biztosítja a benne lévő porok hatékony védelmét. A kényelmes fúvókák segítik a betegeknek a könnyű használatban, míg az RPC Formatec dózisjelzője lehetővé teszi számukra, hogy nyomon követhessék a személyes gyógyszerbevitelüket.

forrás: nmpr.co.uk 2018.10.11