Érdekességek
Kezdőlap > Machine > Coding marking labelling > Lézeres jelölőberendezések biztosítják a magas minőségi elvárásokat
Coding marking labellingIparágIpari termékekMachine

Lézeres jelölőberendezések biztosítják a magas minőségi elvárásokat

A Linx Printing Technologies két lézeres kódolóberendezése sikeres minőségbiztosítási tesztet hajtott végre egy vezető új-zélandi fémcsomagolóanyag gyártó számára.

Az NCI Packaging számos konzervdobozt, hordót és vödröt kínál az élelmiszeripar, ás más ipari felhasználók számára. A jelölési célokra a vállalat olyan speciális festéket alkalmaz, amely lézer hátására színt vált, lehetővé téve a gyártók számára a gyártási és nyomonkövetési információk felvételét.

A Linx CSL30 és a Linx CSL10 lézerek, amelyeket a Linx egyik disztribútora a Reynolds Group szállított, az NCI minőségbiztosítási laboratóriumában használják a festék használhatóságának tesztelésére, valamint biztosítják, hogy az NCI ügyfelei a minőségi szabványoknak megfelelően kiváló minőségű olvasható kódokat készíthessenek majd a csomagolt terméken.

A tesztkódok két és négy sorosak, és tartalmaznak egy 2D QR-kódot is. A kódolvasást ezután egy szkennerrel is ellenőrzik.

A Linx lézeres kódolók nagy előnye a kompakt méretek, mivel a laboratóriumban korlátozott hely áll rendelkezésre. A telepítést a Reynolds végezte, mely műveletet könnyebbé tette a rugalmas fejkábel kialakítása, a levehető jelölőfej, a csatlakozók és a vezetékek, valamint a gyorsbilincsek.

A Linx CSL10 (10 watt) és a CSL30 (30 wattos) modellek egyaránt tartalmaznak egy erőteljes alaplapot, amely képes gyorsan elküldeni az üzenetet a vezérlőegységről a jelölőfejhez. A lézeres kódolók komplex üzeneteket és grafikákat képesek kezelni minőségvesztés nélkül, és a LinxVision® operációs rendszer gyors és egyszerű beállításokat tesz lehetővé, ami minimalizálja a lehetséges hibákat.

“Szükségünk volt egy lézeres megoldásra, amely kompakt és könnyen kezelhető volt, és amely képes mind a meglévő, mind a jövőbeni vevői igények kielégítésére” – mondta Windsor Yang, az NCI Packaging Új-Zélandi értékesítési vezetője.

“A Reynolds és a Linx egy kölcsönösen előnyös együttműködésben hisznek, és nagyon elégedettek ezzel a döntéssel. A lézeres kódolók nagyon magas színvonalúak, és a teszteket ezek a készülékek jobban teljesítették mint a versenytársak, amelyeket szintén fontolóra vettünk.”

forrás: www.nielsenmcallister.com  2018.07.15