Legutóbbi hírek
Kezdőlap > Packinfo > Környezetvédelem > Az RPC bemutatja a CUP RECYCLING INITIATIVE-ot
KörnyezetvédelemPackinfo

Az RPC bemutatja a CUP RECYCLING INITIATIVE-ot

Az RPC Tedeco-Gizeh, az Egyesült Királyság egyik műanyag kupak gyártója.

Azok a cégek, akik összegyűjtik a saját használt eldobós poharaikat, eljuttathatják azokat a Dumfries RPC bpi létesítményébe.
Az RPC bpi piacvezető márkájának a Plaswood gyártásához ezeket más újrahasznosított polimerekkel keverik. Ez egy nagy teljesítményű, 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült műanyagléceket jelent, amely nem rohad, nem reped, vagy nem roncsolódik, és nem igényel semmilyen karbantartást. A Plaswoodból gyártott termékek között vannak kerítések, oszlopok és kültéri bútorok is.

Skócia vezető italautomata szállítója, az Excel Vending.

Jane McDonald, az Excel Vending ügyvezető igazgatója szerint: “A használt poharak értékes erőforrást jelentenek és segítik a környezetvédelmi és a CSR-stratégiánk támogatását.”

Nigel Cannon, az RPC Tedeco-Gizeh brit értékesítési menedzsere szerint az új kezdeményezés zártkörű ellátási lehetőséget biztosít az italautomatákat értékesítő vállalkozások számára.
Mint egy brit termelőcégként, világosan kell látnunk:”Ezeknek a műanyag eszközöknek jelentősen megnövekedett az élettartam használatuk, amely távoltartja a poharakat a hulladékáramtól.”

forrás: www.rpc-tedeco-gizeh.com 2019.01.16