Kezdőlap > Machine > Controlls > PROSEAL köszönetét fejezi ki szállítójának a díjnyertes gépei gyártásához
ControllsMachineMultipackers

PROSEAL köszönetét fejezi ki szállítójának a díjnyertes gépei gyártásához

A tálca lezáróberendezések specialistája, a Proseal és szállítója, az LC Automation a sikeres partneri kapcsolat 20. évét ünnepli, amelynek során mindkét vállalat vezető szerepet tölt be az adott területen. Az LC Automation megbízható termékeket kínál a Proseal számára, olyan minőségi elektromos alkatrészekkel, amelyek kulcsfontosságú szerepet töltenek be a piacvezető tálcacsomagoló gépek gyártásában.

A cégek 1998-as indulása óta – egyben a Proseal megalakulása – a Proseal az Egyesült Királyság vezető tálca záró gépek gyártója. A közelmúltban a két cég életének csúcspontja volt, hogy a Proseal megnyerte a királynő nemzetközi kereskedelmi díját 2018-ban.

Ugyanebben az időszakban az LC Automation az Egyesült Királyság egyik vezető automatizálási, vezérlési és biztonsági termékeinek technikai forgalmazója lett. A vállalat számos elektronikai alkatrészt szállít, beleértve a vezérlőkészüléket, az érzékelőket, a tápegységeket, a terminálokat és a kábeleket.

„Az LC Automation Mitsubishi vezérlőpanelt szállított az első gépünk, a Proseal PR30 számára, és azóta is ezeket használjuk”, magyarázza Steve Ballantyne, a Proseal beszerzési vezetője. „Az LC Automation első osztályú szolgáltatásai és alkatrészei elengedhetetlenek a termékeink zökkenőmentes gyártásához és magas színvonalához – számítunk rájuk, hogy továbbra is képesek lesznek a legmodernebb Proseal gépek alkatrészeinek szállítására.”

A Proseal kapcsolatában fontos előnye van annak, hogy előre tudja jelezni az LC Automation felé a műszaki követelményeket. Ez lehetővé teszi az LC Automation számára, hogy előre kalkulálhassa a felhasználást, és egyben gondoskodjon arról, hogy a kérdéses termék mindig rendelkezésre álljon, ami egyben azt is jelenti, hogy a Proseal ellátási láncában nem lesz szűk keresztmetszet. Ezen kívül a Proseal technikai támogatást kap az LC Automation-tól vásárolt összes termékről, közvetlen hozzáféréssel a Mitsubishi-hoz és annak kiterjedt támogatási hálózatához.

„Az LC Automation létfontosságú, de szóban ki nem fejezhető szerepet játszik abban, amit csinálunk, és mivel 20 éves partnerséget tudhatunk magunk mögött, szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a cégnek a kitűnő szolgáltatásukért” – mondja Steve Ballantyne. „Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is együtt fogunk dolgozni, ami remélhetőleg még sikeresebb lesz az eddigieknél is!”

forrás: nmpr.co.uk 2019.02.12