Kezdőlap > Packinfo > Innovation > BIZTONSÁGOS, ERŐS ÉS FENNTARTHATÓ
InnovationIparágPackagingPackaging materialPackinfoTöltőipar

BIZTONSÁGOS, ERŐS ÉS FENNTARTHATÓ

Az RPC Promens Industrial új 20 és 25 literes PET-tartályai kiemelkedő szállítási megoldást kínálnak az ipari termékek széles köréhez, kombinálva a hatékony termékvédelemmel valamint jelentősen hozzájárul a fenntarthatósághoz.

Az Európai kontinensens már bizonyított a tartályokat bevezetik az Egyesült Királyság piacára, az RPC Promens jelentős beruházásait követően. Ezek a tartályok az UN Csomagolási Csoport II., SG 1.7 (20 liter) és SG 1.8 (25 liter), amelyek veszélyes áruk szállítására engedélyezettek, és elég erősek ahhoz, hogy ellenálljanak az elosztási folyamatokban a külső behatásoknak további külső csomagolás nélkül. Az ergonómikus kialakításuk megkönnyíti és könnyen kezelhetővé teszi őket. A tartályok egymásra is rakatolhatók.

Az egyedi márkaépítéshez különböző színekben lehet gyártani, és nagy címkézési felület is van rajtuk.

A tartályok körülbelül 50% -kal könnyebbek, mint más nagy műanyag tartályok, és úgy lettek kialakítva, hogy maximálisan kihasználják a raklapok méreteit, ami jobb szállítási hatékonyságot biztosít, és ez jelentősen csökkentette a szénlábnyomot. Ezen túlmenően ez a fajta PET teljesen újrahasznosítható, ami azt jelenti, hogy a tartályok újrahasznosításban vehetnek részt, és a körkörös gazdaság részei válhatnak. Az ilyen előnyök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy erős környezetvédelmi profilt mutassanak be az ügyfeleiknek.

„Ez egy nagyon izgalmas fejlesztés az ipari újrafelhasználható csomagolások számára az Egyesült Királyságban” – nyilatkozta Tom Highton, az RPC Promens Industrial üzletfejlesztési igazgatója.

„Ezek az új tartályok ideálisan bizonyítják az RPC elkötelezettségét az innovatív és fenntartható csomagolási megoldások iránt.”

SALES/READER ENQUIRIES:

RPC Promens Industrial Rushden

Higham Ferrers Bypass

Rushden

Northamptonshire, NN10 8RP

United Kingdom

Tel: +44 (0) 1933 411221

E-Mail: rushden.sales@rpc-promens.com

www.rpc-promens.com

forrás: nmpr.co.uk 2019.02.14