Kezdőlap > Csomagolás > A minőségi és funkcionális jégkrém csomagolás
CsomagolásCsomagolóanyagDesignÉdesiparIparág

A minőségi és funkcionális jégkrém csomagolás

Az RPC Superfos sima felületű EasySnacking ™ tálkája kiváló minőségű, felhasználóbarát és szemet gyönyörködtető díszítése kulcsfontosságú tényező az orosz gyártó Taice jégkrémek új választékának kiválasztásában.

Az In-Mold címkézésnek köszönhetően a csomagoláson a fagylalt textúráját borotva éles fényképminőséggel lehet bemutatni. Ezt kiegészíti a fedél lenyűgöző lila színe, amely a fogyasztó figyelmét leköti. Összességében ezt az EasySnacking ™ tálka intelligens megjelenése teszi lehetővé, azáltal, hogy a polcokon nagyon figyelemfelkeltő lesz.

Az erős színek és az egyszerű formatervezési vonalak mellett a praktikus EasySnacking ™ tálkába integrált kanál a Taice számára kulcsfontosságú elem. A kanál jól elkülönül a fagylalttól, és könnyedén megfogható a fedélen lévő feltéphető címke alatt. A Taice cég ezt a kulcsfontosságú csomagolástechnikai döntését Denis Komarovval, az UnipakCentr vállalat képviselőjével együttműködve lépte meg.

„A Taice fagylalt kiváló minőségű, ezért fontos volt, hogy egy megfelelő minőségű csomagolási megoldást találjunk” – magyarázza. „Az EasySnacking ™ tálkában találtuk meg azt, amit kerestünk. Értékeljük a teljes csomagolási megoldást, de a kanál külön említést érdemel. Nagy igénybevételnek ellenálló, ugyanakkor kényelmesen használható és tökéletesen illeszkedik a fogyasztók igényeihez az egyszerű édesség fogyasztáshoz. ”

A Taice egy új szereplő az orosz fagylalt piacon. A különleges termékválaszték – köztük a feketeribizli, a málna, a cseresznye, a csokoládé, az eper és az édes sűrített tej – élelmiszeráruházakon, mozikon, pizzériákon és benzinkutakon keresztül kerülnek értékesítésre a vevők számára.

„Azok az emberek, akik megkóstolták a Taice fagylaltot az EasySnacking ™ tálkából, mindannyian elragadtatva érezték magukat, és csak a legjobbakat tudták elmondani nekünk a termékről” – mondta Denis Komarov. „Sok pozitív visszajelzést kaptunk mind a jégkrém minőségével és ízvilágával kapcsolatban, mind a csomagolási megoldás tekintetében.”

forrás: nmpr.co.uk 2019.02.07