Kezdőlap > Aktualitások > Charles Brand a Tetra Pak európai és közép-ázsiai régiójának elnöke
AktualitásokEseményekHRPackinfo

Charles Brand a Tetra Pak európai és közép-ázsiai régiójának elnöke

A Tetra Pak a mai napon bejelentette, hogy Charles Brandet nevezi ki a cég európai és közép-ázsiai régiójának élére. Új pozíciója mellett továbbiakban is tagja marad a vállalat globális vezetői testületének.

 

Charles Brand 1985-ben csatlakozott a Tetra Pakhoz, mint elektronikai fejlesztési mérnök. Azóta számos kulcsfontosságú vezető tisztséget töltött be a vállalatnál, úgy mint a Tetra Rex® K+F-ért felelős alelnöke, a Tetra Pak egyik legfontosabb üzletágának ügyvezető igazgatója, valamint a Tetra Pak Tajvan ügyvezetője. Legutoljára a termékmenedzsmentért és a kereskedelmi folyamatokért felelős ügyvezető alelnök volt.

Kinevezésekor Charles Brand így nyilatkozott:

Nagy örömömre szolgál, hogy én irányíthatom tevékenységünket az európai és a közép-ázsiai régióban. Ez nagyszerű lehetőség számomra, hogy a jövőben is fenntartsuk a Tetra Pak vezető iparági pozícióját, illetve, hogy eleget tegyünk ügyfeleink változó igényeinek az egész régióban, összpontosítva a fenntarthatóság és a digitalizáció témáira.

Charles Brand a svédországi Lundi Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki diplomát.

 

A Tetra Pakról

A Tetra Pak a világ vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata. Közösen dolgozunk vevőinkkel és beszállítóinkkal, hogy biztonságos, innovatív és környezetbarát termékeket biztosítsunk világszerte több száz millió embernek 160 országban. Mintegy 24 000 munkatársunkkal világszerte hiszünk a felelős vállalatirányításban és fenntartható üzletvitelben. Mottónk “MEGŐRZI, AMI JÓ” tükrözi a víziónkat, hogy biztonságos és elérhető élelmiszereket állítsunk elő mindenhol.

További információ a Tetra Pak-ról a www.tetrapak.com oldalon.

forrás: grayling.com 2019. 04.08