Érdekességek
Kezdőlap > Iparág > Most már a pékárut is újrahasználható tasakokban vihetjük haza az INTERSPAR áruházakból
IparágPackagingPékárúSecondary packaging

Most már a pékárut is újrahasználható tasakokban vihetjük haza az INTERSPAR áruházakból

A korábban bevezetett népszerű zöldség- és gyümölcszsákok mintájára idén decembertől már a pékárukat is többször használható tasakokban vihetik haza a vevők. A kétféle méretben megvásárolható praktikus csomagolóeszközök a pékáru részleg darabárui tárolására szolgálnak, mint amilyenek a cipók és kenyerek, illetve a kiflik és zsemlék.

Az újrahasználható zöldség-gyümölcs tároló zsákok mintájára 2019 decemberétől a SPAR Magyarország a péktermékek csomagolására és szállítására is kínál többször használható, környezetbarát tasakokat a vásárlóknak.

Vevőink nagyon megszerették a környezetkímélő, a többszöri igénybevételt kiválóan bíró zöldség-gyümölcs tasakokat. Folytatjuk az utóbbi évek egyik legjelentősebb SPAR-os sikertörténetét, és INTERSPAR áruházainkban kiterjesztjük a környezetbarát csomagolóeszközöket a péktermékekre is. Az újabb idei környezetvédő lépésünkkel még több alternatívát kínálunk az egyre környezettudatosabb vásárlóink számára. Bízunk benne, hogy a pékáruk környezetbarát tasakjai a zöldség-gyümölcs zsákokhoz hasonlóan sikeresek lesznek” – mondta Maczelka Márk, a vállalat kommunikációs vezetője.

A minőségi és strapabíró tasakos csomagolóeszközök kétféle méretben készülnek, a nagyobb űrtartalmú a kenyerek tárolására szolgál, a kisebb, a korábban bevezetett zöldség-gyümölcs tasakokkal megegyező méretű, pedig olyan termékek szállítását teszi lehetővé, mint a kiflik és zsömlék, illetve egyéb pékosztályi darabáruk. Az INTERSPAR hipermarketek pékáru részlegeire kihelyezett újrahasználható tasakokat a vásárlók 599 forintért szerezhetik be. Az új csomagolóeszközök is jól moshatóak, az egyszerűbb megkülönböztethetőség miatt sárga szalaggal zárhatóak, többszöri használatra, akár éveken keresztül kiválóan alkalmasak.

A vállalat célja, hogy az újabb alternatív megoldási lehetőséggel is a környezettudatosabb vásárlásra buzdítsa a vevőket. A SPAR a környezet épségéért aktívan részt vállaló, növekvő számú vásárlói kéréseket és igényeket teljes körűen figyelembe vevő kezdeményezései segítségével kevesebb egyszerhasználatos műanyag hulladék keletkezik, ami kíméli a környezetet és költségtakarékos is.

Fenntarthatósági kezdeményezéseink megtalálhatóak a www.sparafenntarthatojovoert.hu weboldalon.


Kép forrása: https://www.sparafenntarthatojovoert.hu/