Kezdőlap > Actuality > Útjára indul a PACKRADAR-XPO
ActualityEXPOKiemeltPACKRADAR-XPO

Útjára indul a PACKRADAR-XPO

Több éve már, hogy a csomagolástechnikával foglalkozó cégek, mint kiállítóként, és a termékeik, szolgáltatásaik iránt érdeklődők, mint látogatók, hiányolják a BUDATRANSPACK kiállítást.

Átgondolva ezt a helyzetet, indítjuk útjára a PACKRADAR-XPO elnevezésű, virtuális kiállítást.

Reméljük hiányt pótlunk vele, és bízunk abban, hogy sok érdeklődő lesz majd, a kiállítók és a látogatók részéről. Természetesen, mint minden új, így ez a kiállítás is az elkövetkezendő időkben, fogja elnyerni végleges arculatát, és a technikai megoldások is változhatnak majd. Nem szeretnénk túl bonyolítani a megjelenést. Törekszünk, az egyszerű, átlátható, ugyanakkor a legteljesebb mértékben a szakmát áttekintő megoldást találni. Ha Önnek volna ötlete, hogy miként javítsunk rajta, kérjük küldje meg nekünk ötleteit, és amit tudunk hasznosítani, azt beépítjük, majd a fejlesztés során a különböző változatokba.

Weboldalunk oldalletöltési adatai, – ami kb. 250-350 ezer letöltést jelent évente -, bizakodóvá tesznek minket a projekt sikere ügyében.

A projekt kezdeti lépéseit segítve, lehetőséget biztosítunk korlátozott mennyiségben az ingyenes megjelenésre, később pedig egy kedvezményes konstrukció keretében igyekszünk kielégíteni a kiállítói igényeket.


https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek megismertetésében és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

A mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülő online megoldások egyike ez a virtuális kiállítás!



Ingyenes jelentkezés a kiállításra !!!!!
Szeretné kiállítani a termékeit? Kattintson ide a részletekért!
PACKRADAR-XPO ingyenes jelentkezés