Kezdőlap > Packinfo > Környezetvédelem > Tetra Laval Csoport a koronavírus elleni küzdelemben
KörnyezetvédelemPackinfo

Tetra Laval Csoport a koronavírus elleni küzdelemben

A Tetra Laval Csoport 135 000 eurós adománnyal segíti az Országos Mentőszolgálat koronavírus-járvány elleni küzdelmét

A COVID-19 globális járvány soha nem tapasztalt kihívások elé állít minket mindennapi életünkben, és mélyen együtt érzünk azokkal, akiket a járvány közvetlenül érint.

Magyarországnak a válsághelyzetre hozott kollektív intézkedéseinek támogatására a Tetra Pak és a DeLaval közösen 135 000 eurót (több mint 47 millió forintot) adományoz az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak a koronavírus-járvány elleni küzdelemre. A támogatást mentéstechnikai eszközök beszerzésre használják majd fel.

Ez a támogatás része a Tetra Laval Csoport által a COVID-19 járvány elleni globális küzdelemre fordított 10 millió eurós adománynak

https://www.tetralaval.com/news-and-press-releases/tetra-laval-group-covid-19-relief-efforts

Továbbra is elkötelezettek vagyunk az ország folyamatos élelmiszer-ellátásának biztosításában, miközben fenntartjuk sarkalatos intézkedéseinket munkavállalóink és a működésünkben részt vevő személyek egészségének és biztonságának biztosítása érdekében.

Kitartó együttműködésükért rendkívül hálásak vagyunk munkatársainknak, ügyfeleinknek és partnereinknek ezekben a nehéz időkben, és a továbbiakban is felajánljuk támogatásunkat a kormánynak, az iparágnak és a közösségeknek e rendkívüli helyzet kezelésére.

A Tetra Pakról

A Tetra Pak a világ vezető élelmiszergyártó és csomagoló eljárásokat kínáló vállalata. Közösen dolgozunk vevőinkkel és beszállítóinkkal, biztonságos, innovatív és környezetbarát termékeket biztosítsunk világszerte több száz millió embernek 160 országban. Mintegy 25 000 munkatársunkkal világszerte hiszünk a felelős vállalatirányításban és fenntartható üzletvitelben. Mottónk “MEGŐRZI, AMI JÓ” tükrözi a víziónkat, hogy biztonságos és elérhető élelmiszereket állítsunk elő mindenhol.

További információ a Tetra Pakról a www.tetrapak.com oldalon.

A DeLavalról

Célunk a fenntartható élelmiszergyártás támogatása. Innovációra épülő vállalatként, folyamatosan azon dolgozunk, hogy világszerte vezető fejőberendézeseink és megoldásaink segítségével támogassuk ügyfeleinket, a tejtermelőket kevesebből többet elérni.

Jelenleg a DeLaval 4500 elkötelezett szakemberrel dolgozik és több mint 100 piacon van jelen világszerte. A DeLaval a Tetra Laval Csoport tagja.

Bővebb információ a www.delaval.com vagy www.delavalcorporate.com honlapon

grayling.com 2020.05.14

PACKRADAR-XPO csomagolástechnikai kiállítás - Jelentkezés

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com