Érdekességek
Kezdőlap > PACKRADAR-XPO > EXPOCIKK > Natúr és nyomtatott Tasak
EXPOCIKKkajariPACKRADAR-XPOPT21

Natúr és nyomtatott Tasak

Termék adatok
Natúr és nyomtatott Tasak
Gyártó: Kajári és Fia Kft. Oldal és háthegesztett tasakok. Az oldalhegesztett tasakokat alsó redőzéssel, háthegesztett tasakokat oldalredővel tudjuk ellátni, amely segíti a csomagolt termékek állítva tárolását. -Felakasztható tasakok.Megerősített fejrésszel és euro-lyukkal ellátott tasakok. A tasakok alul ragasztócsíkkal záródnak, vagy a csomagolást követően lehegesztik. -Wicket kialakítású tasakok. Automata és félautomata csomagológépekkel rendelkező Ügyfeleink számára.
Márka:
Típus: Tasak
Főkategória: 2. Csomagolóanyag
Alkategória: 2.1. Csomagolóanyag
Technikai paraméterek
Flexo nyomtatási eljárással, 8 színig tudunk nyomdai munkákat végezni. Technológiánk lehetővé teszi a négyszín-color nyomtatásán belül még 4 direkt szín nyomtatását is, amellyel a legmagasabb igényeket is ki tudjuk elégíteni. Két vagy több rétegű csomagolóanyagok gyártásával elérjük, hogy a különböző típusú alapanyagok előnyös tulajdonságait társítva (pl aroma és fényzárás) új funkciókkal gazdagodjanak.
Termékfelelős kontakt
Cég: Kajári és Fia Kft.
Név:
Tel: +3678/482-598
Mobil: +3670/930-43-72
E-mail: kajarikft@kajarikft.hu
Skype:
Bővebb információk vagy további termékek megismerése érdekében, kérjük tekintse meg standunkat!
Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_64797357d9076"))}, 0);}var su_image_carousel_64797357d9076_script=document.getElementById("su_image_carousel_64797357d9076_script");if(su_image_carousel_64797357d9076_script){su_image_carousel_64797357d9076_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_64797357d9076_script);}
Kajári és Fia Kft.
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató:

  A Kajári és Fia Csomagolóanyag Gyártó Kft.-t 1991. októberében hoztuk létre polipropilén fólia feldolgozására. Ma már a csomagolóanyagok reklámhordozó és figyelem felkeltő funkciót is betöltenek, így nekünk, csomagolóanyag gyártóknak arra kell törekednünk, hogy megfeleljünk ezeknek a követelményeknek is.Határozott célunk, hogy komplex szolgáltatás csomagot kínáljunk, hozzájárulva ezzel megrendelőink idő és költséghatékonyságának növekedéséhez.Naponta újabb és újabb kialakítású csomagolóanyagokat készítünk, segítve ezzel ügyfeleink piacra lépését és pozícionálását, termékeinek értékesítését.

Szlogen: Csomagolást gyártunk

Információk: Az elmúlt évtizedek folyamatos fejlesztéssel, beruházásokkal teltek, ennek köszönhetően többrétegű, aroma, gáz, vákuumzáró, vagy mikroperforált (légáteresztő) csomagolóanyagokat is előállítunk. Üzemünk 2002 óta megfelel az ISO 9001 minőségirányítási rendszer, valamint 2011 óta az ISO 14001 környezetirányítási rendszer követelményeinek. Késztermékeink élelmiszeripari megfelelőségét vizsgálati jegyzőkönyvekkel igazoljuk.

Tevékenység alkategóriák:

 • 2.1. Csomagolóanyag

Elérhetőség:

 • Nyomtatás
 • Laminálás
 • Tasak gyártás
 • Talpredős tasak
 • Eurólyukas tasak
 • Oldalredős tasak
 • Perforálás
 • Síkfólia gyártás
 • Wicket tasak
 • Perforálás