Érdekességek
Kezdőlap > Actuality > „Mi sem hittük volna el, ha más mondja…”
ActualityCompany newsOrganizationPackinfo

„Mi sem hittük volna el, ha más mondja…”

Mi sem hittük volna el, ha más mondja nekünk, hogy egy kicsit mostohán bánt iparágban keletkező információkkal, ilyen eredményeket lehet elérni.

Amikor elkezdtük a Packradar projectet, csak az a gondolat járt a fejünkben, hogy biztosan létezik egy olyan szakemberekből vagy a szakmát, ezt az iparágat kedvelőkből, az ott lévő információk után érdeklődőkből álló réteg, aki rendszeresen szemlézi majd az oldal hasábjait. Így lett, a számok tükrözik ezt az elvárásunkat!

Super Mario egy köpcös alakot használó, tulajdonképpen közönségesen mindennapi figura, aki viszont mindenkit legyőzhet a versenyekben. Ha valaki meglátja ezt egyszerű köpcös, bajuszos karaktert a munkásruhájában és jellegzetes sapkájában, rögtön mindenki tudja, hogy kiről van szó. Ebben reménykedünk, hogy az idő haladtával a mi projectünket is így fogják felismerni, ha valaki pl. a logót látja meg, vagy ha pl. a Packradar-Xpo nevet hallja, látja.

Íme a számok, melyet a weboldalunknak tárhelyet szolgáltató, így a teljesen korrekt, befolyásolásoktól mentes adatokat szolgáltató cég megküldött statisztikájában szerepelnek.

140 ezer látogató kb. 470 ezer oldalletöltést alkalmazott, majdnem 4 milliós tevékenységi aktivitással.

Köszönjük, Önökért dolgozunk!

Hamarosan indul a nemzetközi projectünk is!

(x)

címfotó: pixabay.com