péntek, március 16, 2018
Kezdőlap > Aktualitások > Az Uniotech Csomagolástechnika Kft fő célja az Ön vállalkozásának sikere
AktualitásokHónap cége

Az Uniotech Csomagolástechnika Kft fő célja az Ön vállalkozásának sikere

Mi múlik a csomagoláson? Lehet, hogy az Ön vállalkozásának a sikere!

A jó csomagolás sokmindent tud. Az Uniotech Csomagolástechnika Kft fő célja, hogy Ön a csomagolás összes funkcióját maximálisan ki tudja használni.

 

Mit is jelent ez? Elsőre mindenkinek a csomagolás védelmi funkciója ugrik be, hiszen kötelező módon védenie kell az árut a környezeti hatásoktól, hogy a szállítás és a tárolás semmilyen módon ne károsítsa. De a csomagolás ennél sokkal több:

 • – Megkönnyíti a termékek kezelését ‒ könnyebben lehet rakodni, szállítani, de magának a végfelhasználónak, a vásárlónak is kevesebb a gondja egy kedvezően csomagolt termékkel, gondoljunk csak a visszazárható csomagolásokra
 • – Információkat közöl a termékről, hiszen minden fontos tudnivalót tartalmaz.
 • – A csomagolás elad. Egyre többet olvasni a vásárlói döntést befolyásoló tényezőkről, számos statisztika bizonyítja, mennyire nagy jelentősége van a csomagolásnak a vásárlási folyamatban.

Az Uniotech Csomagolástechnika Kft-nél arra törekszünk, hogy megtaláljuk ügyfeleink számára a legelőnyösebb csomagolóanyagokat és a leghatékonyabb csomagológépeket. Az okos választásnak ugyanis bevétel- és nyereségnövelő hatásai vannak.

Az Uniotech 2006-ban alakult. Csomagolástechnikai szakemberek alapították, nem véletlen, hogy mind a mai napig nagy hangsúlyt fektetünk a munkatársaink szakképzettségére. Ahhoz, hogy a legjobb megoldásokat tudjuk nyújtani, komoly csomagolástechnikai ismeretekre van szükség, aminek a kiindulópontja a csomagolástechnológusi képzettség.

Több, mint 20 év tapasztalata több területen is előnyös partnereinknek:

 1. 1. Saját gyártmányú csomagolóanyagok

Saját gyártmányú csomagolóanyagokkal (BOPP fólia, BOPP tasak, PE tasak, stretchfólia, fóliatekercselés igény szerint) garantáljuk a minőséget a legjutányosabb áron. A saját gyártású termékek nagy előnye, hogy nem kell igazodni a standard méretekhez, hiszen egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

 1. 2. Feladatra optimalizált csomagológépek

A csomagológépeket azok számára találták fel, akik időt és munkaerőt akarnak spórolni – erről szól a csomagolási folyamat automatizálása. A dobozokat összeállítani, megtölteni, lezárni és biztosítani kézzel is lehet, amennyiben napi 3 dobozt kell elkészíteni. Aki ennél többet termel, annak a csomagológépek komoly segítséget jelentenek.

Melyek az automatizálás legnagyobb előnyei? Az idő és a munkaerő terén elérhető megtakarítás. Ez a megtakarítás pénzben kifejezhető: nagyobb termelés, nagyobb profit. Az automata vagy félautomata rendszerek kevesebb emberi beavatkozást igényelnek, gyorsabbak és hatékonyabbak. A csomagolóanyaghasználatuk is optimális. Amikor Ön automatizálja a csomagolást, átcsoportosíthatja a munkaerőt más feladatokhoz, így a termelésre heyezheti a hangsúlyt, és nem időrabló dobozösszeállításra vagy kézi fóliázásra.

A csomagolás teljes folyamata automatizálható a dobozok összeállításától azok felcímkézésén át egészen az egységrakományok képzéséig. A csomagolásoptimalizálásban az a jó, hogy akár egy csomagoló gépsort, akár egyetlen csomagológépet szerez be, nagy változást fog jelenteni a termelékenység terén.

Ahány vállalkozás, annyi csomagolási igény. Az Uniotechnél nem csupán segítünk Önnek a leghatékonyabb csomagológépet megtalálni, de egyedi igények alapján beüzemeljük a gépeket az Ön telephelyén. Csomagológépsorok tervezését és beüzemelését is ránk bízhatja.

Csomagológépeinkkel az összes csomagolási feladatot lefedjük:

 • – zsugorfóliázó, vákuumfóliázó, tasakoló, fóliahegesztő gépek – hogy a termékéhez a leginkább megfelelő csomagolást választhassa
 • – dobozzáró gépek – mert a doboz univerzális csomagolóanyag, a lezárás pedig gyors és pontos kell legyen
 • – pántológépek – hogy az áruját biztonságban tudja a rakodás és a szállítás folyamán is
 • – raklapfóliázó gépek – hogy az egységrakományok sérülésmentesen érkezzenek célba
 • – térkitöltő gyártó gépek – aki sokat csomagol, annak a legelőnyösebb, ha saját maga gyártja a csomagolóanyagot

 

 1. 3. Uniotech csomagológépszerviz

Ha tőlünk vásárol csomagológépet, legyen az új vagy felújított, a szervizeléséről is gondoskodunk!

Saját szervizes munkatársaink folyamatos képzésben részesülnek, szükség esetén akár a külföldi partnereinknél is ‒ vagyis magánál a gyártónál.

 1. 4. Csomagológépek bérlése

Előfordul, hogy egy csomagológép tól nagy befektetésnek tűnik. Az is lehet, hogy Önnek csak az év egyik szakaszában lenne rá szüksége, vagy csúcsszezon idején több csomagológépet is elbírna az üzeme. Ekkor előnyös az Uniotech gépbérleti szolgáltatását igénybe venni:

 • – hihetetlenül előnyös áron jut hozzá a legújabb technológiához
 • – akár 1 hónapra is köthet bérleti szerződést
 • – olyan gépet választ, ami az adott feladathoz a legelőnyösebb
 • – a választék óriási, hiszen az általunk forgalmazott összes gépet nem csak megvásárolhatja, de bérelheti is
 • – a szervizelés és a szállítás nem az Ön gondja

 

 1. 5. Webáruház

A kényelmes vásárlás érdekében elindítottuk webáruházunkat, ahol villámgyorsan rákereshet az Önt érdeklő csomagológépekre és csomagolóanyagokra.

Tegye hatékonnyá és gazdaságossá a csomagolást! Válassza az Uniotechet stratégiai partneréül!

Központi elérhetőség:
Iroda és raktár: 2120 Dunakeszi, Pallag u. 26.
Nyitva tartás: H-Cs – 8:00-17:00, P – 8:00-14:00 Telefon: +3627504770,
FAX: 06 27 504 771

E-mail: info@uniotech.hu