TUBEX Mátra Kft. – stand

Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_65e0e421c4174"))}, 0);}var su_image_carousel_65e0e421c4174_script=document.getElementById("su_image_carousel_65e0e421c4174_script");if(su_image_carousel_65e0e421c4174_script){su_image_carousel_65e0e421c4174_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_65e0e421c4174_script);}
MÁTRAMETÁL KFT
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató:

Cégünk több mint fél évszázados múltra visszatekintő, 370 főt foglalkoztató nagyvállalat. Fő profilunk az alumínium tubusok és az aeroszol palackok gyártása határozta meg. Működésünk és sikerünk középpontjában az egyéni igények kielégítése, a megbízhatóság, szakértelem, valamint a gondos ügyfélkezelés áll. Mi sem bizonyítja jobban munkatársaink kompetenciáját és elhivatottságát, mint a vállalat eredményes nemzetközi szereplése, hisz a világ 33 országába értékesítjük termékeinket. Az eddigi sikeres gazdálkodásunknak köszönhetőn 2018 év elejétől beindítottuk az aluminium ötvözetekből készülő nyomásos öntészeti üzletágunkat is!

Szlogen: Szívügyünk az alumínium!

Információk: Az innováció nagyon fontos számunkra, hiszünk abban, hogy a sikeres jövőt csak ez hozhatja el
folyamatosan dolgozunk új projekteken, és bővítjük lehetőségeinket
– új gyártósor indult 2020-ban mely 30%os kapacitás bővítést jelent
– új termékeken, új formai és külső megvalósítási formákon is dolgozunk
– innovatív megoldásainkkal igyekszünk tovább javítani piaci helyzetünket, és tovább terjeszkedni

Tevékenység alkategóriák:

  • 2.1. Csomagolóanyag

Elérhetőség:

  • Aeroszol palackgyártás
  • Alumínium tubus gyártás
  • Alumínium nyomásos öntészet

Kiállított termékek