Styron Kft. – stand

Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_65e0e5556e8eb"))}, 0);}var su_image_carousel_65e0e5556e8eb_script=document.getElementById("su_image_carousel_65e0e5556e8eb_script");if(su_image_carousel_65e0e5556e8eb_script){su_image_carousel_65e0e5556e8eb_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_65e0e5556e8eb_script);}
Styron Kft.
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató:

Styron Kft. 2009-től kezdte meg a műanyag raklapok gyártását, melyhez saját gyártó üzemet hozott létre.

Cégünk célja, hogy Magyarországon mindinkább elterjedtebbé tegyük a műanyag raklapok fogalmát és azok használatát. Ezáltal jelentősen hozzájárulva és segítve Ügyfeleinket a korszerű és költség hatékony raktározási és logisztikai rendszer kialakításában.

Szlogen: Komplett logisztikai rendszert szállítunk

Információk: 

A környezettudatos gondolkodás eredményeként a Styron Kft. mind alapanyag felhasználás mind pedig gyártástechnológiában jelentős fejlesztési munkán van túl, az ISO 14001 környezetirányítási rendszer megszerzése fontos lépcsőfok volt és hűen tükrözi Cégünk elhivatottságát a környezetmegóvás területén. Minőségirányítási rendszerünk 2001 óta az EN ISO 9001 szabvány szerint működik.

Tevékenység alkategóriák:

  • 2.1. Csomagolóanyag
  • 2.2. Csomagolóeszköz

Elérhetőség:

  • Műanyag raklapok
  • Műanyag ládák és konténerek
  • Műanyag hordók és szemetesek
  • Láda szállító kocsi