Kezdőlap > PACKRADAR-XPO > EXPOCIKK > Komplett Töltővonal
EXPOCIKKmobilpackPACKRADAR-XPOPT17

Komplett Töltővonal

<strong>Termék adatok</strong>
Komplett töltő vonal
Gyártó: STM Az STM által gyártott komplett töltővezetékeket megkülönbözteti az innovatív technológia telepítésének lehetősége. A telepített modul figyeli az egész rendszer állapotát, folyamatosan tájékoztatva az esetleges szabálytalanságokat. Az így továbbfejlesztett gépeket folyamatosan ellenőrzik és diagnosztizálják egy folyamatos rendszerben. Ennek a megoldásnak a kombinálása szakértőink professzionális szolgáltatásával lehetővé teszi számunkra, hogy támogassuk ügyfeleinket projektjük megvalósításának minden szakaszában. Az STM kulcsrakész projektjei lehetőséget nyújtanak a fejlesztésre és a legmagasabb minőségi tanúsítványok megszerzésére.
Márka:
Típus:
Főkategória: 1. Csomagológépek , eszközök
Alkategória: 1.7. Komplett csomagoló rendszerek
<strong>Technikai paraméterek</strong>
<strong>Termékfelelős kontakt</strong>
Cég: MOBILPACK BT
Név: RÓZSAVÖLGYI ZOLTÁN
Tel:
Mobil: 30- 203-2663
E-mail: zoltan.rozsavolgyi@mobilpack.hu
Skype:
Bővebb információk vagy további termékek megismerése érdekében, kérjük tekintse meg standunkat!
<strong>Stand</strong>

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_66535cdebc9a2"))}, 0);}var su_image_carousel_66535cdebc9a2_script=document.getElementById("su_image_carousel_66535cdebc9a2_script");if(su_image_carousel_66535cdebc9a2_script){su_image_carousel_66535cdebc9a2_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_66535cdebc9a2_script);}
MOBILPACK BT
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
<strong>Digitális polc – kiállított termékek</strong>
<strong>Kiállítói céginformáció</strong>

Cég bemutató:

A megváltozott piaci igényekhez alkalmazkodva fő tevékenységünk a palackozás és csomagolás teljes spektrumát átfogó gépek , berendezések értékesítése. Kizárólag olyan beszállító partnerekkel dolgozunk, akik meghatározóak az adott iparágon belül , és hibátlan referenciákkal szolgálnak majdani vásárlóink részére. Minden megkeresésre, minden esetben csak olyan gépet, gépsort ajánlunk ami a vevő számára a legmegfelelőbb, leghatékonyabb felhasználást segíti. Bízhatnak benne, hogy mint eddig mindig, ezután is megbízható partnerként állunk rendelkezésükre, és minden esetben a legjobb ár-érték arányú technológiával látjuk el.

Szlogen: A MOBILPACK ELKÖTELEZETT A MINŐSÉG MELLET

Információk:

Tevékenység alkategóriák:

  • 1.1. Előkészítő berendezések
  • 1.2. Töltő, – csomagoló berendezések
  • 1.3. Vonalvégi megoldások
  • 1.4. Jelöléstechnika, címkézés
  • 1.6. Kiegészítő berendezések
  • 1.7. Komplett csomagoló rendszerek

Elérhetőség: