Legutóbbi hírek
Kezdőlap > PACKRADAR-XPO > Contraste > Markem-Imaje 5800 forróviaszos jelölőgép
ContrasteEXPOCIKKPACKRADAR-XPOPT14

Markem-Imaje 5800 forróviaszos jelölőgép

Termék adatok
Markem-Imaje 5800 forróviaszos jelölőgép
Gyártó: Markem-Imaje A Markem-Imaje egyedi, nagy felbontású, forróviaszos jelölőgépe. Azonnal száradó jelölések (GS1). Magas nyomtatási minőség a nem porózus felületeken is.

Egyből üzemkész kialakítás, állítható feliraterősség. Touch Dry® szilárd tinta blokkok egyszerűen és könnyen kezelhetőek. Megnövekedett rugalmasság és funkcionalitás: színes, érintőképernyős kijelző, Ethernet, USB és webes felhasználói felület.

Márka: Markem-Imaje
Típus: Nagykarakteres feliratozás
Főkategória: 1. Csomagológépek , eszközök
Alkategória: 1.4. Jelöléstechnika, címkézés
Technikai paraméterek
Nyomtatófej felbontás: függőleges felbontás: 200 dpi A Touch Dry® forróviaszos tinta sokféle felületen használható 0-40 °C közötti hőmérsékleten, akár 182 m/perc nyomtatási sebességen. A nyomtató opcionálisan feszerelhető nyomtatófej csúszkával, így optimálisan szabályozható a nyomtatási hézag és a nyomtatási minőség. Kiemelkedő tulajdonsága az egyedülálló, programozható önkarbantartó rendszer és a működés közbeni tintautántöltés.
Nyomtatási sebesség max.: 182 m/perc
Nyomtatási intenzitás: 1-8
Nyomtatási hossz: 1000 mm
Nyomtatási magasság: 65mm
Termékfelelős kontakt
Cég: Contraste Kft.
Név: Németh Tibor
Tel:
Mobil: +36 30 825 3880
E-mail: tibor.nemeth@contraste.hu
Skype:
Bővebb információk vagy további termékek megismerése érdekében, kérjük tekintse meg standunkat!
Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

Contraste Kft.
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató:

  A Contraste Kft. 1991 óta foglalkozik jelöléstechnikai berendezések forgalmazásával. Az ipari feliratozás meghatározó piaci szereplői immár több mint 20 éve. Cégünk küldetése az, hogy az egyedi igényekhez minél jobban alkalmazkodva, a lehető legmagasabb színvonalon és egyre szélesebb termékskálával, ill. szolgáltatási portfolióval szolgáljuk ki partnereinket. Alapvető célunk, hogy széleskörű ipari jelölési megoldásainkkal, és szolgáltatói hátterünkkel valódi segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek. Megalakulásunk óta kizárólagos forgalmazói vagyunk a közel 100 éves Markem-Imaje cégnek.

Szlogen: Igényeit megoldásra váltjuk!

Információk: Több mint 1000 ügyfelünk között sok hazai és nemzetközi nagyvállalat is megtalálható többek között a következő területeken: elektronika, autóipar, kábelgyártás, élelmiszeripar, italgyártás, kozmetikai ipar, gyógyszergyártás és műanyagipar.

Tevékenység alkategóriák:

 • 1.4. Jelöléstechnika, címkézés
 • 1.6. Kiegészítő berendezések
 • 3.1. Üzleti megoldások

Elérhetőség:

 • Berendezések forgalmazása
 • Szakszerviz
 • Műszaki tanácsadás
 • Gépbeüzemelés
 • Komplex feladatok megoldása
 • Fogyóanyagok forgalmazása
 • Karbantartás