Gáspár-Pack Kft. – stand

Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_6525876fdc50b"))}, 0);}var su_image_carousel_6525876fdc50b_script=document.getElementById("su_image_carousel_6525876fdc50b_script");if(su_image_carousel_6525876fdc50b_script){su_image_carousel_6525876fdc50b_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_6525876fdc50b_script);}
Gáspár-Pack Csomagológépgyártó Kft.
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató: A társaság fő tevékenységi köre a speciális rendeltetésű gépek gyártása, ezen belül elsősorban a csomagológépek gyártása és fejlesztése. A társaság vezetősége egyöntetűen több mint 30 éves csomagológép fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik.A jövőszemléletet tükrözi a folyamatos gyártmány és gyártásfejlesztés, valamint zöldövezeti teljesen új kivitelezésű korszerű csomagológépgyár és a 2003-ban üzembe helyezésre került gépfejlesztő, és prototípus gyártó üzemegység. A cég az átvett licence – ekre és saját dokumentációkra alapozva a gyártási technológia teljes átfogásával korszerű, nagybonyolultságú berendezések fejlesztésére és gyártására képes. A konstrukciók tervezésénél, továbbfejlesztésénél a vállalat tervezőgárdája a legújabb műszaki eredményekre támaszkodva, élenjáró csomagolási színvonalat valósít meg. A célirányos gyártmányfejlesztésnek köszönhetően sokfajta géptípus készül, ezáltal lehetőséget adva komplett csomagolóvonalak kialakítására. A mai igényeknek megfelelő csomagolástechnika magába foglalja a gazdaságosabb környezetbarát csomagolóanyag igényt, fejlett technológiát, valamint magas szintű automatizáltságot és hatékony teljesítményt. A 25 – 30 főt foglalkoztató társaság az anyagbeszerzéstől az üzembe helyezésig teljese átfogja a gyártási palettát.

Szlogen: Fejlett technológia a csomagolás szolgálatában

Információk: Alapfilozófiánk, hogy a gyártmányok egyenletes kifogástalan minőségére ne tudjon rossz alvállalkozói teljesítés befolyással lenni, ezért megbízható alvállalkozókat is csak kismértékben alkalmazunk. A társaság széles piaci kapcsolatokkal rendelkezik, termelésének jelentős része export. A Gáspár – Pack Kft. legnagyobb megrendelői közül kiemelkedik a GE HUNGARY, de a gyógyszer és élelmiszeripar területén is több világcégnek beszállít, melyek megkülönböztetett partnerként kezelik és tartják nyilván. A cég jó megítélése nem csak a CE minősítéssel ellátott kiváló minőségű és megbízható termékeinek köszönhető, hanem a gyár impozáns külső és belső megjelenése egyaránt méltó
visszhangra talált a belföldi és külföldi partnerek körében.

Tevékenység alkategóriák:

  • 1.1. Előkészítő berendezések
  • 1.2. Töltő, – csomagoló berendezések
  • 1.3. Vonalvégi megoldások
  • 1.7. Komplett csomagoló rendszerek

Elérhetőség:

!

  • Dobozológép gyártás
  • Keményfóliás csomagológép gyártás
  • Lágyfóliás csomagológép gyártás
  • Gyűjtó csomagológép gyártás