Első Magyar Kenderfonó Zrt.

Stand

https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek bemutatásában, és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

if(window.SUImageCarousel){setTimeout(function() {window.SUImageCarousel.initGallery(document.getElementById("su_image_carousel_65e0e5525c3fc"))}, 0);}var su_image_carousel_65e0e5525c3fc_script=document.getElementById("su_image_carousel_65e0e5525c3fc_script");if(su_image_carousel_65e0e5525c3fc_script){su_image_carousel_65e0e5525c3fc_script.parentNode.removeChild(su_image_carousel_65e0e5525c3fc_script);}
Első Magyar Kenderfonó Zrt
Logók nélküli változat – Frame vector created by macrovector – www.freepik.com
Digitális polc – kiállított termékek
Kiállítói céginformáció

Cég bemutató:

    Az Első Magyar Kenderfonó Zrt közel 140 éves múltra tekint vissza.Elődjét, a Szegedi Kendergyárat, Bakay Nándor alapította 1877-ben, kenderből készült zsinegek, kötelek, kötözők és szövetek gyártására. Műanyag üzletágunk közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik a raschel és PP zsineg gyártás területén.Termelési palettánkon megtalálhatók a raschel árnyékolóhálók, tömlők, csomagolózsákok, Különböző polipropilén zsinegek és bálázók.

Szlogen: Kíváló minőség, hazai gyártótól!

Információk:

Tevékenység alkategóriák:

  • 2.3. Csomagolási segédanyagok

Elérhetőség:

  • kender, PP zsineg és bálázó gyártás
  • raschel zsák gyártás
  • árnyékolóháló, kerítésháló gyártás
  • kender, PP kötelek gyártása
  • juta kötöző gyártás