Kezdőlap > Machine > Barcode - RF-ID > Vonalkódtechnikai eszközök jelentősége az iparban és a kereskedelemben
Barcode - RF-IDCoding marking labellingMachineUncategorized

Vonalkódtechnikai eszközök jelentősége az iparban és a kereskedelemben

A raktározás és kereskedelem területén ma már elengedhetetlen a termékek nyomon követése, naprakész lekérdezése. Adatgyűjtő segítségével nyomon követhetővé teszi a gyártás és raktározás teljes folyamatait. Kezelni tudja a gyártási folyamatokban résztvevő anyagok, beépülő, összeépülő egységek teljes életútját, így biztosítva egyrészt a vevői igények, reklamációk gyors kezelését, másrészt az esetleges gyártási-, és anyaghibákból adódó veszteségek minimalizálását .

Adatgyűjtő használatával teljes ügyviteli folyamatokat látunk el, törzsadat kezelése, folyamatok kezelése, irányítása, teljes körű lekérdezési és listázási lehetőségekkel, valamint kontrolling támogatással.

Rendelkezésre áll az ügyviteli rendszerhez kapcsolódó mobil adatgyűjtő alkalmazáscsomag, amelyet a leltározási, bevételezési és raktárkezelési folyamatokban használnak.

A gyártási folyamatok pontos nyomon követéséhez szükség van egy olyan rendszerre amely lehetővé teszi a folyamatok össze kapcsolását illetve integrálását egyéb rendszerekhez is. (vállalat irányítás, webshop kezelése).
Tapasztalataink alapján minden gyártási folyamat más, egyedi igényekre is épül.
Fontos a folyamatos kapcsolattartás, háttértámogatás, éppen ezért elengedhetetlen a helyszíni felmérés, személyes találkozó.
Mobil ipari eszközeink lehetővé teszik a termékek pontos és gyors nyomon követését, szoftvereink pedig a folyamatok hatékony működését.

 

Azoknál a vállalkozásoknál ahol adatgyűjtőket és a szükséges szoftveres rendszerinket használják, jelentősen csökkent a leltárhiány, gyors és hatékony kiszolgálást tudnak biztosítani.

A címkenyomtató segítségével számos adatot tárolhat egy apró címkén. A raktározáshoz és a termék pontos beazonosításához szükséges minden információ kódolható. A termék jellegétől függően számtalan sok méret és minőség létezik, akár az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenálló kivitelben is (thermo, papír, polietilén, karton).

A címkenyomtató sokoldalú felhasználást tesz lehetővé, legyen szó egy bolti termék  azonosításától egészen az áruszállítás, ipar, egészségügy területéig minden igényt kiszolgál.. Az általunk forgalmazott Godex címkenyomtatók ingyenes címketervező szoftverrel vannak ellátva.

A címkenyomtató segítségével gyorsan és gazdaságosan készítheti el saját címkéit.

Vonalkód olvasó segítségével az értékesítés- számlázás, nyugta, szállítólevél -folyamatait felgyorsítjuk. Hatékony gyors kiszolgálást eredményez, leltározásra fordított idő jelentősen csökken.

Termékkínálatunkban megtalálja a kézi, vezeték nélküli, pultba építhető, ipari felhasználásra alkalmas vonalkód olvasókat.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken: info@codeinfo.hu

 

forrás:CODEINFO TRADE Kft.  2017.05.29