Legutóbbi hírek
Kezdőlap > Aktualitások > Jelöléstechnikai rendszerek – kompromisszumok nélkül
AktualitásokVállalati hírek

Jelöléstechnikai rendszerek – kompromisszumok nélkül

“Megtalálni a tökéletes megoldást”

Nincs két egyforma termékcsoport, nincs két egyforma gyártósor. Első osztályú berendezések vannak, amikből mi úgy építünk jelöléstechnikai rendszereket, hogy azok éppen annyit tudjanak, amennyit a megrendelő elvár tőlük. Zökkenőmentesen illesztjük be a meglévő gyártási folyamatokba, és nincs olyan jelöléstechnikai feladat, amit ne oldanánk meg. Nálunk ez jelenti azt, hogy testre szabottan dolgozunk.

Tervezünk, gyártunk, forgalmazunk, üzemben tartunk, szervizelünk, saját fejlesztésű rendszereinkkel nyújtunk személyre szabott megoldásokat

2007-ben alapított vállalkozásunk Magyarország egyik meghatározó és vezető jelöléstechnikai cége. Európa-szerte eddig 18 országban értékesítettünk különböző jelöléstechnikai rendszereket és berendezéseket, de saját fejlesztésű rendszerekkel és termékvonalakkal is jelen vagyunk a piacon.

Különös gonddal választottuk partnernek azokat a sok évtizedes múlttal rendelkező gyártókat, akik a terület legmegbízhatóbb berendezéseit gyártják, és akik újdonságaikkal elsőként reagálnak a nap mint nap születő igényekre. Mindet más szükséglet hívta életre. Az egyik készülék erénye, hogy poros gyártási környezetben is tökéletesen nyomtat, a másik gond nélkül követi a szó szerint villámgyors gyártósor tempóját. Ezért ajánljuk ezeket a prémium márkákat a hozzánk forduló vállalkozásoknak.

Ehhez tesszük hozzá több évtizedes szakértelmünket, és igyekszünk a legkreatívabb, ugyanakkor leggazdaságosabb megoldásokkal segíteni a hozzánk forduló vállalkozások munkáját.

Méret, forma, felület, környezet

Az igényeket és a lehetőségeket kell összefésülnünk, hogy adott környezetre szabva a legmegfelelőbb rendszert szállítsuk. Kihívásnak tekintjük azokat a megkereséseket, ahol a megrendelők konkrét, igencsak speciális igényeit kell kielégítenünk. Alumínium tartályok alján a homorú felületre nyomtatni úgy, hogy a karakterek tökéletesek legyenek, és a kamera is ellenőrizze a nyomtatás helyességét, hiba esetén pedig selejtezze le a nem megfelelően feliratozott árukat. Készítettünk fa raklapokat jelölő berendezést, ami változó adatokat is tud feliratozni, a karakterek tökéletesen olvashatóak, és a folyamat – a hagyományos raklapjelölési módszerrel ellentétben –nem tűzveszélyes. A meglévő gyártósor jelentős átalakítása komoly kieséssel és költséggel jár, munkatársaink a lehető legkifizetődőbb megoldást választják és integrálják. Magas színvonalú technikai támogatásként megbízható szervizhálózatunk biztosítja, hogy a minden pillanatban nélkülözhetetlen jelöléstechnikai berendezések mindig naprakészek legyenek.

Egyedi termékazonosítás – a minőség és eredetiség garanciája

A termékkövetés minden gyártó iparágban alapkövetelmény, ám ez eddig a szállítmányok követését jelentette, nem pedig az egyes termékek beazonosítását. Ahogyan a jelöléstechnikában, számunkra is új korszak kezdődött: az egyedi termékazonosítás egyre több iparágban válik általánossá, iparágtól függetlenül. Az egyes árukkal kapcsolatos információkat véletlenszerű algoritmus segítségével, digitálisan előállított azonosítók segítségével dokumentálni kell egy olyan rendszerben, amely képes követni a termékek mozgását, lépésről lépésre, így lényegében végig lehet követni az adott termék teljes életútját. A jelölés tempója itt is elsődleges szempont – rendkívül fontos, hogy az azonosítójelek elhelyezése ne menjen a hatékonyság rovására.

Hogy mire jó mindez? Az egyre szigorodó jogszabályoknak való megfelelés komoly feladat. A hamisítványok kiszűrése is érdeke a vállalkozásoknak, hiszen a nem eredeti termékek rontják egy márka presztízsét. Emellett egy hatékony, naprakész Track & Trace rendszer segít átláthatóvá tenni a vállalati folyamatokat.

Mindez komoly szakértelmet igényel hardver és szoftver téren egyaránt. A Masterprint berendezései a terméken elhelyezendő információkat digitálisan ellenőrzött körülmények között, emberi beavatkozás nélkül generálják – ettől válik teljesen biztonságossá a folyamat.

DataMatrix kódok a gyógyszeresdobozokon

Tavaly komoly tapasztalatokat szereztünk az ún. gyógyszeripari szerializáció kapcsán. Az idén februárban életbe lépett EU FMD kötelezővé teszi bizonyos, javarészt vényköteles készítmények dobozonkénti azonosítását – a rajtuk lévő azonosító jelek segítségével a regisztrált gyógyszerek nyomon követhetőek az EU-n belül. Az évente több tíz milliárd doboz gyógyszert érintő szabályozás célja, hogy csökkenjen a készítményekkel való visszaélések száma, visszaszorítsák a gyógyszerhamisítást.

Ennek a meglehetősen összetett feladatnak a megoldására fejlesztettük ki nagy sebességű feliratozó – ellenőrző – validáló kompakt szerializációs állomásunkat, a Masterprint PharmaJet Print&Check TE modult, kifejezetten gyógyszeripari vállalkozások számára.

Segítünk kiigazodni a jelöléstechnika összetett, mégis egyszerű világában.

(x)


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com