Kezdőlap > Actuality > 80 napja maradt az ingyenes PACKRADAR-XPO regisztrációra – Phileas Fogg ezalatt körbeutazta a földet
ActualityEXPOPACKRADAR-XPO

80 napja maradt az ingyenes PACKRADAR-XPO regisztrációra – Phileas Fogg ezalatt körbeutazta a földet

Jules Verne regényében, Phileas Fogg, a londoni úriember, különböző izgalmas kalandok közepette, 80 nap alatt megkerüli a földet!

ÖNNEK elegendő a 80 nap 2020 nyarán, felkészülni a kiállításra történő INGYENES regisztrációhoz?

Ne késlekedjen!

Kérjük látogasson el az alábbi oldalra: https://www.packradar.hu/packradar-xpo/ ahol az INGYENES JELENTKEZÉS feltételeiről kaphat további információt

vagy kattintson az alábbi gombra:

Ingyenes jelentkezés a kiállításra !!!!!
Szeretné kiállítani a termékeit? Kattintson ide a részletekért!
PACKRADAR-XPO ingyenes jelentkezés

Milyen előnyei vannak ennek a kiállításnak?

Hasonló egy igazi szakmai kiállításhoz, de Önnek kiállítóként költségkímélőbb, nem szükséges bonyolult stand installációkat végezni, szükségtelen a kiállított tárgyak szállítása,- tárolása,- logisztikája, emberi erőforrásait nem terheli meg több napon keresztül, sokkal több potenciális látogatót érhet el így.

Látogatóként Ön ingyenes belépésre jogosult, sokkal több időt tölthet el, egy-egy termék,- applikáció megismerésével, munkaidejét és költségkeretét nem kell feláldozni fölösleges utazásokra, bármely időpontban megtekintheti a kiállító cégek standjait. Olyan digitális anyagokhoz juthat hozzá azonnal, melyre egyébként napok múlva kerülhet sor.


https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek megismertetésében és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

A mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülő online megoldások egyike ez a virtuális kiállítás!