Kezdőlap > Actuality > Még két nap van az ingyenes jelentkezésig a PACKRADAR-XPO kiállításra
ActualityEXPOPACKRADAR-XPO

Még két nap van az ingyenes jelentkezésig a PACKRADAR-XPO kiállításra

A napokban kaptuk a hírt, hogy egyre több kiállítás akár több évre eltolja a megnyitóját!

Úgy tűnik, hogy a járványügyi helyzet, teljesen átformálta a kiállítás szervező cégek portfolióját! Egyre több jelzés érkezik az ügyben, hogy a kiállítások fizikai kivitelezése nehézségekbe ütközik. Egyrészt a szervező cégek nem tudnak megfelelni a járványügyi helyzet okozta biztonsági intézkedések kivitelézésének, másrészről a kiállítandó cégek is átkonstruálták a marketing koncepcióikat, melybe úgy tűnik, egyre kevésbé fér bele a “fizikai” megjelenés egy kiállításon.

A PACKRADAR-XPO ötlete tavaszra nyúlik vissza, hiszen korán felismertük, hogy a virtuális térben való megjelenésre, – bár már régóta adott a lehetőség -, most érkezett el az idő.

Ugyanakkor a kiállító cégek oldalán, még nem mindig jött el a felismerés ennek kiaknázására. Mi türelmesek vagyunk, megvárjuk míg a cégek is felismerik ezt az új helyzetet. Látogatói oldalon, már sokkal többen kívánják az ilyen jellegű rendezvényeket.

Alapvetően sikeresnek mondhatjuk az esemény elindítását, hiszen nem tudhattuk, – csak reménykedtünk benne -, hogy a PACKRADAR-XPO online virtuális csomagolástechnikai kiállítás fogadtatása jó lesz. Több mint 30 cég állított ki. Kiállítási szándékból, közel a kétszerese volt, de a folyamatos krízis helyzetek, megszabdalták a cégek lehetőségeit. A virtuális kiállításon közel 100 termék tekinthető meg jelenleg, és ez folyamatosan bővül.

Az utolsó 3 hónapban a PACKRADAR oldalt közel 45 ezren tekintették meg, az oldalletöltések száma ennek sokszorosa volt. Az XPO ebből több ezres látogatói számmal büszkélkedhet!

Ahhoz hogy minél több látogatóhoz jusson el a kiállítás, most decemberben ismét lehetőséget adunk a kiállítóként történő megjelenésre, kedvezményekkel. Kérem érdeklődjenek elérhetőségeinken!

Látogassa a standokat, vagy váljon kiállítóvá, ha szeretné,hogy termékeit többen megismerhessék!

Kiállító cégek videógalériája

Digitális pavilonok

Csomagológépek , eszközök

1.1. Előkészítő berendezések
1.2. Töltő, – csomagoló berendezések
1.3. Vonalvégi megoldások
1.4. Jelöléstechnika, címkézés
1.5. Inspekciós készülékek
1.6. Kiegészítő berendezések
1.7. Komplett csomagoló rendszerek
1.8. Kézi szerszámok

Csomagolóanyag

2.1. Csomagolóanyag
2.2. Csomagolóeszköz
2.3. Csomagolási segédanyagok
2.4. Díszcsomagolás

Szolgáltatás

3.1. Üzleti megoldások
3.2. Kereskedelmi sajtó
3.3. Intézmények


https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek megismertetésében és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

A mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülő online megoldások egyike ez a virtuális kiállítás!


Milyen előnyei vannak ennek a kiállításnak?

Hasonló egy igazi szakmai kiállításhoz, de Önnek kiállítóként költségkímélőbb, nem szükséges bonyolult stand installációkat végezni, szükségtelen a kiállított tárgyak szállítása,- tárolása,- logisztikája, emberi erőforrásait nem terheli meg több napon keresztül, sokkal több potenciális látogatót érhet el így.

Látogatóként Ön ingyenes belépésre jogosult, sokkal több időt tölthet el, egy-egy termék,- applikáció megismerésével, munkaidejét és költségkeretét nem kell feláldozni fölösleges utazásokra, bármely időpontban megtekintheti a kiállító cégek standjait. Olyan digitális anyagokhoz juthat hozzá azonnal, melyre egyébként napok múlva kerülhet sor.


Mik a feltételei a jelentkezésnek?

Töltse le az alábbi Regisztrációs űrlapot! A regisztrációs lapon belül, külön fülön lehet megadni a cég és a termékadatokat egyaránt. A megfelelő adatok kitöltésével, és azok szerkesztőségünkhöz történt eljuttatása révén, néhány napon belül meg fog jelenni a cége a kiállításon, a termékei pedig a cég virtuális standján.


Regisztrációs űrlap
Letöltés

Mennyibe kerül?

Jelenleg egy cég adatlap és két db termékadatlap kitöltése (azaz kettő termék kiállítása) ingyenes az alább visszaszámolt időpontig!

Természetesen amennyiben több termékkel szeretne megjelenni, az is lehetséges, kérem keressen minket ezügyben. Egy biztos az árak, kb. a 100-ad résznél is kevesebbe kerülnek, mint egy kiállítás, ráadásul nem néhány napra, hanem egy egész évre!

Lehetőség van hirdetés elhelyezésére is, ezügyben is kérem keressenek minket!

Szeretné, ha a kimenő leveleiben is fel tudná hívni partnerei figyelmét a kiállításra?

Letölthet egy a kiállításon való részvételükre felhívó bannert, melyet kimenő levelei aláírásába is beilleszthet a megfelelő méretre való kicsinyítéssel, és elláthatja a kiállítási standjuk linkjével is. Amennyiben nem biztos a stand linkjében, vagy ezzel kapcsolatban bárminemű problémája adódna, kérje írásban a segítségünket, és megválaszoljuk azt!!

A fájl a LETÖLTÉSEK mappába kerül!

vagy

Letöltéshez válassza az egér jobb gomb megnyomása után lévő lehetőségeket!(pl. Kép mentése más néven…)