Kezdőlap > Machine > Controlls > Innováció a vezérlőszekrény-építésben
ControllsMachine

Innováció a vezérlőszekrény-építésben

Új érintkező- és szilárdtestrelés modellek Push-In Plus technológiával

Csökkentse a munkaterhelést, és takarítson meg helyet a vezérlőszekrény-építés során – ÚJ G6D-F4PU érintkezőrelé és G3DZ-F4PU érintkező SSR (szilárdtestrelé) Push-in Plus technológiával.

Egységesítettük a vezérlőpanel berendezéseinek kialakítását és méretét, és bevezettünk olyan termékeket, amelyek kihasználják a gyártóspecifikus vezetékezési technológiát, az úgynevezett Push-In Plus technológiát. A 2017-ben történt bevezetés óta már több mint 10 000 vállalat vette át ezt a technológiát, és a vezérlőszekrény méretét körülbelül 30%-kal, a vezetékezési időt pedig például a félvezetőgyártásnál felére csökkentette.

Érzékelőrelé/SSR: G6D-F4PU/G3DZ-F4PU

Új, Push-In Plus technológiával rendelkező G6D-F4PU/G3DZ-F4PU modellekkel egészült ki a G6D-F4B/G3DZ-F4B érzékelőrelék kínálata. Ezek a típusok nagyobb használhatóságot biztosítanak, mint a csavaros csatlakozóval rendelkező termékek. A Push-In Plus technológiával ellátott sorkapcsok csökkentik a vezetékezési és karbantartási munkákat, a duplavezetékes módszer lehetővé teszi a hagyományos és keresztvezetékezést is, ráadásul opcionálisan rövid sínek is elérhetők. Az optimális kialakítás miatti 5 A-s feszültségnek köszönhetően gépekben, kapcsolódobozokban és vezérlőszekrényekben is jól használhatók.

Csatlakoztatási módszerek: mik azok a Push-in plus technológiás sorkapcsok?

  • Névleges terhelés: 5 A 250 V AC, 5 A 30 V DC mellett (G6D-F4PU: Külön relénként)
  • 0,3 A 3–264 V AC, 0,3 A 3–125 V DC mellett (G3DZ-F4PU: SSR-enként)

XW6T vezetékezési interfész állapotjelzőkkel

Bemutatjuk továbbá az XW6T vezetékezési interfészt, amely jól láthatóvá teszi a vezetékezés kialakítását. Zöld jelzés jelenik meg, ha a vezetéket megfelelően csatlakoztatunk az érzékelő nyílásához, így a dolgozók szakértelmére sincs szükség, hogy azonnal meggyőződhetünk a megfelelő illeszkedésről. Egyszerűen végezheti a szállítás előtti ellenőrzést és a vezetékek karbantartását, így csökkentheti a karbantartási munkát. Ráadásul az XW6T-ot kifejezetten ajánljuk Omron tápegység használata esetén a vezetékhibák csökkentése érdekében: a különböző rövid sínek színének és az állapotjelzőnek köszönhetően könnyű azonosítani a pozitív és negatív terület helyes huzalozását.

forrás: omron.hu