Érdekességek
Kezdőlap > Machine > Industrial robot > Online jelentkezés a KUKA szemináriumokra
Industrial robotMachine

Online jelentkezés a KUKA szemináriumokra

A KUKA College programja mostantól világszerte elérhető

2019 szeptemberétől a KUKA College webes kínálata 23 országban elérhető online katalógusként. Ügyfeleink világszerte 15 nyelven közel 250 KUKA szemináriumot tudnak online kiválasztani és azokra jelentkezni.

Robotoktatások és KUKA szemináriumok online foglalása

A KUKA College kiemelkedő minőségű oktatási programjában az ügyfelek (és a munkatársak is) egyedi igényeik szerint tudnak résztvenni. Az online katalógusban kényelmesen lehívható a kurzuskínálatra vonatkozó valamennyi információ: az ügyfelek tájékozódhatnak a szeminárium konkrét tartalmáról, a lebonyolítás helyszínéről és időpontjáról, valamint a részvételi díjakról és a szabad helyekről. „Jelenleg közel 250 szeminárium szerepel kínálatunkban 23 ország különböző telephelyein összesen 15 nyelven”, mondja Katja Westphal, a KUKA College projektmenedzsere. „Minden tréning világszerte online megtekinthető és foglalható – ugyanonnan, ahol ügyfelünk betölti weboldalunkat.”

Testreszabott robotoktatások minden célcsoport számára

Németországban a KUKA College webes kínálata már 2016 eleje óta elérhető. Ezután először az európai, később a többi kontinens telephelyei is elérhették. Nemrég már Japánban és Dél-Koreában is meg lehet rendelni a robotoktatásokat az online katalógusban. A szemináriumra való jelentkezést így nem csak egységesítettük globális szinten, hanem jelentősen egyszerűsítettük is. A KUKA College oktatási programja mind a berendezések kezelői és a szerviztechnikusok, mind a programozók és tervezők számára készült: minden célcsoport a használt vezérlőrendszer és robottípus alapján testreszabott szemináriumot kap. „Az oktatás résztvevőinek visszajelzése mindeddig nagyon pozitív volt” – mondja Katja Westphal. „Mindenekelőtt a kurzusok magas színvonalát, valamint weboldalunk felhasználóbarát és áttekinthető kialakítását dícsérik.”

A terv a robottechnikai oktatási program további bővítése

A KUKA College a pozitív visszajelzések alapján azt tervezi, hogy a szemináriumi programot már 2020 elejétől digitális oktatási kínálattal, például rövid e-learning anyagokkal bővíti. Ezeket a KUKA „LearnerPortal“ elnevezésű tanulási platformján, részben ingyenesen bocsátják majd rendelkezésre. A digitális tartalmak témák széles körét fedik majd le, az alapvető robotikai oktatástól kezdve a speciális témákig (pl. szerszámbemérés). A KUKA College-ra vonatkozó további információkat, valamint a teljes robottechnikai oktatási programot megtalálja a KUKA College portálon.

forrás: kuka.com 2019. november 28.