Kezdőlap > Actuality > SIRHA Budapest 2020. Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállítás Hungexpo
ActualityÉlelmiszerEXPOIparágPékárú

SIRHA Budapest 2020. Nemzetközi Élelmiszeripari és Horeca Szakkiállítás Hungexpo

A Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás 2020-ban február 4. és 6. között várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

TERVEZETT PROGRAMOK 2020

Bocuse d’Or Magyar Döntő
2020-ban is a Sirha Budapest ad helyszínt a Bocuse d’Or hazai döntőjének, ahol az ország legjobb szakácsai mérik össze tudásukat, hogy elnyerjék hazánk képviseleti jogát a 2020-as tallinni európai döntőn és a 2021-es lyoni Bocuse d’Or Világdöntőn!

International Catering Cup Magyar Döntő
A rendezvénygasztronómiai cégek legrangosabb versenye újra helyet kap a Sirha Budapesten, hogy a legjobb hazai cégek a második alkalommal adjanak számot szervezési, logisztikai és gasztronómiai képességeikről, és elnyerjék az ország képviseleti jogát a 2021-es lyoni döntőre.

Sirha Budapest Desszert Verseny
Magyarország legelismertebb kreatív cukrásza, Kolonics Zoltán ismét lehetőséget biztosít a feltörekvő hazai tehetségeknek a Sirha Budapest Desszert Versenyen, hogy profi versenykörülmények között tegyék próbára tudásukat a kiállításon.

Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) 2019-2020
A 2019-2020-as verseny témája a „Nyári ételek a hagyomány, és a megújulás jegyében”, így a csapatoknak ennek megfelelően tradicionális, hazai, és nyári ízeket képviselő három fogásos ebédet kell megtervezniük és elkészíteniük a modern gasztronómia jegyében, előre meghatározott nyersanyagköltséggel.

Pékipari termékbemutató
A Magyar Pékszövetség az egészséget és annak megőrzését helyezi a középpontba a 2020- as Sirha Budapesten a kenyereket és péksüteményeket felvonultató termékbemutatójával

Magyarország tortája verseny
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete ismét erős szakmai programmal készül a Sirha Budapestre, így a szakkiállításon zajlik Magyarország tortájának zsűrizése, emellett Pataki János emlékverseny és díjnyertes magyar kézműves fagylaltok bemutatója is zajlik majd.

Innovációs Termékverseny
Az élelmiszeripari és HoReCa iparágban tevékenykedő cégek 2020- ban ismételten a Sirha Budapesten mutathatják be a kiállítás témájához illeszkedő innovatív megoldásaikat, melyet szakmai zsűri értékel. A verseny médiapartnere a Trade Magazin.

PRIMOM Alapítvány es Enterprise Europe Network B2B találkozók
A Sirha Budapesten nagy hangsúlyt kap az együttműködések kialakítása, ennek megfelelően újra egész napos üzleti találkozó sorozat várja a szakembereket, melyre előzetesen, online nyílik lehetőség időpontok egyeztetésére.

Future Store
A Trade Magazin exkluzív, innovációs standja minden évben olyan jövőbe mutató kereskedelmi újdonságokat, érdekességeket mutat be a szakembereknek, amelyeket itthon még kevesek, vagy egyáltalán senki sem láthatott ez idáig.

Konferenciák
A Sirha Budapest egyik fő jellemzője, hogy a kiállítást számos, az érintett iparágakhoz kapcsolódó szakmai konferenciával színesíti, így a rendezvény konferencia terme, három napon keresztül folyamatosan változatos előadásokkal, kerekasztal beszélgetésekkel várja a szakembereket.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

forrás: programturizmus.hu