Érdekességek
Kezdőlap > Actuality > A Tetra Pak Lyndsey Loyden-Edwardsot nevezte ki Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatónak
ActualityCompany newsHRPackinfo

A Tetra Pak Lyndsey Loyden-Edwardsot nevezte ki Kelet-Európáért felelős ügyvezető igazgatónak

A Tetra Pak, a világ vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata Lyndsay Loyden-Edwardsot nevezte ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatónak. Loyden-Edwards Guillaume Laturrette helyét veszi át, aki március végén hagyta el a vállalatot.

Loyden-Edwards több mint 15 évnyi tapasztalat birtokában lát új feladatához. Korábban számos vezetői pozíciót töltött be értékesítési és marketing területeken a csomagolási és a kereskedelmi szektorokban. 2018-ban csatlakozott a Tetra Pakhoz az Egyesült Királyságért és Írországért felelős ügyfélkapcsolati igazgatóként. Ez alatt az idő alatt a ReCarton UK, valamint a The Alliance of Beverage Cartons and the Environment (ACE) igazgatósági tagjaként is tevékenykedett a csomagolóipar fenntarthatóságának ügyét előmozdítva az Egyesült Királyságban.

“Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Tetra Pak tevékenységeit irányíthatom a folyamatosan növekvő és dinamikus kelet-európai piacon. – mondta Loyden Edwards. “Izgatott vagyok, hogy tovább építhetem a már most is erős pozíciónkat a régióban és ügyfeleinkkel szoros együttműködésben dolgozva ragadhatom meg az új növekedési lehetőségeket az élelmiszer-biztonságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva.”

Mielőtt a Tetra Pakhoz csatlakozott volna, Loyden-Edwards a DS Smith Plastics csomagolási megoldásokkal foglalkozó vállalat értékesítési vezetőjeként dolgozott. Diplomáját a Derby Egyetem marketing, terméktervezés és statisztika szakán szerezte az Egyesült Királyságban. Új feladatkörét Loyden-Edwards a lengyelországi Varsóból látja el.

A Tetra Pakról

A Tetra Pak a világ vezető élelmiszergyártó és csomagoló eljárásokat kínáló vállalata. Közösen dolgozunk vevőinkkel és beszállítóinkkal, biztonságos, innovatív és környezetbarát termékeket biztosítsunk világszerte több száz millió embernek 160 országban. Mintegy 25 000 munkatársunkkal világszerte hiszünk a felelős vállalatirányításban és fenntartható üzletvitelben.

Mottónk “MEGŐRZI, AMI JÓ” tükrözi a víziónkat, hogy biztonságos és elérhető élelmiszereket állítsunk elő mindenhol.

További információ a Tetra Pakról a www.tetrapak.com oldalon.

forrás: grayling.com 2021.04.19