Kezdőlap > Actuality > Christian Traumann a MULTIVAC-tól az új Interpack elnök
ActualityEventsHRPackinfo

Christian Traumann a MULTIVAC-tól az új Interpack elnök

Christian Traumann

Christian Traumann, a MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG ügyvezető igazgatója és csoportvezetője a 2020-as Interpack elnöke. Az elkövetkezendő Interpack tanácsadó testületének alakauló ülésén választották meg erre a pozícióra. Traumann a VDMA-nál működő Élelmiszerfeldolgozó és Csomagolóipari Szövetség elnöke volt 2015-től , és 2011-ben az Interpack elnöke volt. Alelnökök, Markus Rustler , a Theegarten-Pactec GmbH & Co. KG ügyvezető partnere , és Roland Strassburger, a SCHÜTZ GmbH & Co. KGaA vezérigazgatója lesz. Minden jelöltet egyhangúlag választottak meg.

 

 

 

 

A tanácsadó testület első ülésén meghatározták a stratégiai célokat, és elkészítették a következő Interpack csomag tartalmát. A kiállítás háromévente, a Düsseldorfi Kiállítási Központban kerül megrendezésre, legközelebb 2020. május 7. és 13. között. A kiállítók nagy örömmel fogadták a legutóbbi 2017-es eseményt, melynek során 2.866 kiállító és 170.899 látogató vett részt májusban. Számos vállalat arról számolt be, hogy a vásár soha nem volt még ilyen sikeres a látogatók számában és a potenciális lehetőségekben. A 2020-ban a kiállítási központ központi helyszínén ismét meg fogják találni a beszállítói szakvásárt is – az Interpack külön szakkiállítását. A 2017-es eseményre adott pozitív visszajelzések miatt további érdekességek is láthatóak majd. Mindkét vásárra a regisztráció már elkezdődött és 2019 február végéig fog tartani.

Roland Strassburger
Markus Rustler

A 2020-as Interpack kiállítók és látogatók várakozással tekinthetnek egy a déli bejárathoz teljesen újonnan tervezett vadonatúj 1.-es Pavilonra. 2019 nyarától ez az új épület fogja felcserélni az egykori 1. és 2. csarnokot, miközben hat konferenciateremmel is bővül . Közvetlenül kapcsolódik a Süd Kongresszusi Központhoz.

forrás: interpack.com 2018. február 22.