Kezdőlap > Actuality > Nyílt nap az egyedi azonosításról és termékkövetésről
ActualityBarcode - RF-IDCoding marking labellingEventsMachine

Nyílt nap az egyedi azonosításról és termékkövetésről

Az egyedi azonosításról és termékkövetésről szól novemberi szakmai nyílt napunk, az érintett ágazatok száma végtelen.

MASTERPRINT – ZEBRA OPEN HOUSE 4.0 címmel tartunk nyílt napot 2019.11.27-én és 28-án az IBCS Hungary Kft.-vel, a Zebra nyomtatók egyik hazai forgalmazójával közösen.

Az előadások és beszélgetések témája az egyedi azonosítás és termékkövetés lesz, ami iparágtól függetlenül valamennyi ágazatot érint, ahol a felelős gyártást tűzték ki célul.

Kockázatcsökkentő eszköz, melynek köszönhetően lépésről lépésre nyomon követhetjük az egyes árucikkek mozgását, kiszűrhetjük a hibás és a hamis árukat, hogy a fogyasztókhoz csak kifogástalan minőségű és eredeti termékek kerülhessenek. Emellett segít megfelelni az egyre szigorodó biztonsági követelményeknek, megvédeni egy márka presztízsét, de a termékkövetésnek köszönhetően átláthatóbbá válnak a vállalati folyamatok is. Az adott árucikk teljes életútja visszakövethetővé válik, így a vállalkozások anomáliák esetén időben tudnak reagálni.

A Masterprint Kft.-nél lényegében bármilyen felületre tudunk különböző kódolási igényeknek megfelelő, tökéletesen biztonságos egyedi azonosítót felvinni, a berendezések az azonosítókat digitálisan ellenőrzött körülmények között, emberi beavatkozás nélkül generálják.

A rendezvény helyszíne iváncsai központunk lesz (Masterprint Kft., H-2454 Iváncsa, Kilencedi út 6.), ahol munkatársainktól személyre szabottan tájékozódhatnak a termékkövetési rendszerek tervezéséről, gyártásáról, beüzemeléséről és szakszerű felügyeletéről.

Az előadásokat négyszer ismételjük meg a két nap során, délelőtt és délutánon tehát ugyanaz a program várja az érdeklődőket, így a vendégek a számukra megfelelőbb időpontot választhatják.

A vendégfogadás egy kellemes reggelivel kezdődik, a szakmai programok közötti szünetekben kávéval, ebédidőben pedig állófogadáson látjuk vendégül a résztvevőket.

A férőhelyek száma korlátozott, ezért amennyiben levelünk felkeltette érdeklődését, kérjük, részvételi szándékát mielőbb jelezze felénk azzal, hogy az alábbi linken regisztrál rendezvényünkre:

Regisztráció: https://masterprint.eu/masterprint-zebra-open-house-4-0

(x)