Legutóbbi hírek
Kezdőlap > Actuality > PACKRADAR-XPO
ActualityEXPOKiemelt

PACKRADAR-XPO

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek megismertetésében és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

A mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülő online megoldások egyike ez a virtuális kiállítás!

Milyen előnyei vannak ennek a kiállításnak?

Hasonló egy igazi szakmai kiállításhoz, de Önnek kiállítóként költségkímélőbb, nem szükséges bonyolult stand installációkat végezni, szükségtelen a kiállított tárgyak szállítása,- tárolása,- logisztikája, emberi erőforrásait nem terheli meg több napon keresztül, sokkal több potenciális látogatót érhet el így.

Látogatóként Ön ingyenes belépésre jogosult, sokkal több időt tölthet el, egy-egy termék,- applikáció megismerésével, munkaidejét és költségkeretét nem kell feláldozni fölösleges utazásokra, bármely időpontban megtekintheti a kiállító cégek standjait. Olyan digitális anyagokhoz juthat hozzá azonnal, melyre egyébként napok múlva kerülhet sor.

Mik a feltételei a jelentkezésnek?

Töltse le az alábbi Cégadatlapot és a Termékadatlapot! A megfelelő adatok kitöltésével, és azok szerkesztőségünkhöz történt eljuttatása révén, néhány napon belül meg fog jelenni a cége a kiállításon, a termékei pedig a cég virtuális standján.

A jelentkezés folyamatos!

Mennyibe kerül?

Jelenleg egy cég adatlap és két db termékadatlap kitöltése (azaz kettő termék kiállítása) ingyenes!!

[su_box title=”Ingyenes jelentkezés a kiállításra !!!!!” style=”glass” box_color=”#35e80d” title_color=”#050605″]

Szeretné kiállítani a termékeit? Kattintson ide a részletekért!
PACKRADAR-XPO ingyenes jelentkezés
[/su_box]

Természetesen amennyiben több termékkel szeretne megjelenni, az is lehetséges, kérem keressen minket ezügyben. Egy biztos az árak, kb. a 100-ad résznél is kevesebbe kerülnek, mint egy kiállítás, ráadásul nem néhány napra, hanem egy egész évre!

Lehetőség van hirdetés elhelyezésére is, ezügyben is kérem keressenek minket!

Szeretné, ha a kimenő leveleiben is fel tudná hívni partnerei figyelmét a kiállításra?

Letölthet egy a kiállításon való részvételükre felhívó bannert, melyet kimenő levelei aláírásába is beilleszthet a megfelelő méretre való kicsinyítéssel, és elláthatja a kiállítási standjuk linkjével is. Amennyiben nem biztos a stand linkjében, vagy ezzel kapcsolatban bárminemű problémája adódna, kérje írásban a segítségünket, és megválaszoljuk azt!!

Letöltéshez válassza az egér jobb gomb megnyomása után lévő lehetőségeket!(pl. Kép mentése más néven…)

Reméljük ez a megoldásunk is elnyeri kedves olvasóink, látogatóink, partnereink tetszését!

Amennyiben bárminemű ötlete volna a megoldással kapcsolatban kérjük küldje meg nekünk mailben: info@packradar.hu

 

szerk.