Kezdőlap > Actuality > PACKRADAR-XPO a csomagolástechnika kriptovalutája?
ActualityEXPOPACKRADAR-XPO

PACKRADAR-XPO a csomagolástechnika kriptovalutája?

Ki gondolta volna ezelőtt pár évvel, hogy a kriptovaluták milyen karriert futnak be?

Nem tudhatjuk, – csak reménykedünk benne -, hogy a PACKRADAR-XPO online virtuális csomagolástechnikai kiállítás, milyen fogadtatásra számíthat majd a kiállítók, és a látogatók körében egyaránt? Az idő fogja megmutatni, hogy hoz-e valamilyen hozzáadott értéket, az iparághoz!

Tegyen Ön is érte! Látogassa a standokat, vagy váljon kiállítóvá, ha szeretné,hogy termékeit többen megismerhessék!

Digitális pavilonok

Csomagológépek , eszközök

1.1. Előkészítő berendezések
1.2. Töltő, – csomagoló berendezések
1.3. Vonalvégi megoldások
1.4. Jelöléstechnika, címkézés
1.5. Inspekciós készülékek
1.6. Kiegészítő berendezések
1.7. Komplett csomagoló rendszerek
1.8. Kézi szerszámok

Csomagolóanyag

2.1. Csomagolóanyag
2.2. Csomagolóeszköz
2.3. Csomagolási segédanyagok
2.4. Díszcsomagolás

Szolgáltatás

3.1. Üzleti megoldások
3.2. Kereskedelmi sajtó
3.3. Intézmények


https://www.packradar.hu/wp-content/uploads/2018/11/packradarexpo.jpg

Új kezdeményezés a digitális világban, mely segít a csomagolástechnikával foglalkozó cégek megismertetésében és megismerésében.

Költségkímélő,- stand installációk,- szállítás,- tárolás,- logisztika,- emberi erőforrások nélküli megjelenés a kiállítóknak, utazási idő és szállásköltség mentes, ingyenes látogatás a látogatóknak, akár hónapokon keresztül.

A mai világunkban egyre inkább előtérbe kerülő online megoldások egyike ez a virtuális kiállítás!


Milyen előnyei vannak ennek a kiállításnak?

Hasonló egy igazi szakmai kiállításhoz, de Önnek kiállítóként költségkímélőbb, nem szükséges bonyolult stand installációkat végezni, szükségtelen a kiállított tárgyak szállítása,- tárolása,- logisztikája, emberi erőforrásait nem terheli meg több napon keresztül, sokkal több potenciális látogatót érhet el így.

Látogatóként Ön ingyenes belépésre jogosult, sokkal több időt tölthet el, egy-egy termék,- applikáció megismerésével, munkaidejét és költségkeretét nem kell feláldozni fölösleges utazásokra, bármely időpontban megtekintheti a kiállító cégek standjait. Olyan digitális anyagokhoz juthat hozzá azonnal, melyre egyébként napok múlva kerülhet sor.


Mik a feltételei a jelentkezésnek?

Töltse le az alábbi Regisztrációs űrlapot! A regisztrációs lapon belül, külön fülön lehet megadni a cég és a termékadatokat egyaránt. A megfelelő adatok kitöltésével, és azok szerkesztőségünkhöz történt eljuttatása révén, néhány napon belül meg fog jelenni a cége a kiállításon, a termékei pedig a cég virtuális standján.


Regisztrációs űrlap
Letöltés

Mennyibe kerül?

Jelenleg egy cég adatlap és két db termékadatlap kitöltése (azaz kettő termék kiállítása) ingyenes az alább visszaszámolt időpontig!

Természetesen amennyiben több termékkel szeretne megjelenni, az is lehetséges, kérem keressen minket ezügyben. Egy biztos az árak, kb. a 100-ad résznél is kevesebbe kerülnek, mint egy kiállítás, ráadásul nem néhány napra, hanem egy egész évre!

Lehetőség van hirdetés elhelyezésére is, ezügyben is kérem keressenek minket!

Szeretné, ha a kimenő leveleiben is fel tudná hívni partnerei figyelmét a kiállításra?

Letölthet egy a kiállításon való részvételükre felhívó bannert, melyet kimenő levelei aláírásába is beilleszthet a megfelelő méretre való kicsinyítéssel, és elláthatja a kiállítási standjuk linkjével is. Amennyiben nem biztos a stand linkjében, vagy ezzel kapcsolatban bárminemű problémája adódna, kérje írásban a segítségünket, és megválaszoljuk azt!!

A fájl a LETÖLTÉSEK mappába kerül!

vagy

Letöltéshez válassza az egér jobb gomb megnyomása után lévő lehetőségeket!(pl. Kép mentése más néven…)