Érdekességek
Kezdőlap > Machine > Barcode - RF-ID > Új OMRON V410-H kézi kódolvasók ipari DPM és egészségügyi alkalmazásokhoz
Barcode - RF-IDControllsMachineVezér

Új OMRON V410-H kézi kódolvasók ipari DPM és egészségügyi alkalmazásokhoz

A szkennerek teljessé teszik az OMRON számos különféle területen alkalmazható ipari kódolvasókból és okoskamerákból álló gazdag portfólióját.

Az új OMRON V410-H kézi kódolvasó termékcsalád hatékony, kompakt és könnyen használható megoldást biztosít alkalmazások széles köréhez. Algoritmusaival, melyek azonnal felismerik a kihívást jelentő kódokat, így a közvetlen alkatrészjelöléseket (DPM) és az ultrakompakt szimbólumokat is, a termékcsalád három modellje – az XD, az SR és a HC – megoldást kínál a nyomon követésre a teljes ipari gyártás során. Az SR modell kimagasló olvasási tartománnyal büszkélkedhet, a HC pedig egészségügyi és kórházi környezetekhez készült.

A V410-H az OMRON népszerű WebLink platformját használja, így mind a három változat az intuitív WebLink PC konfigurációs és valós idejű megtekintő segédprogramot kínálja, amely minden Windows-kompatibilis eszközzel nagyszerűen működik. A WebLink lehetővé teszi a képek asztali számítógépes tárhelyre történő exportálását, az adatkimenet előzetes és utólagos testreszabását, valamint a kódolvasó konfigurációs fájljainak mentését és visszaállítását. Ez egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy az olvasó konfigurációját egyszerűen klónozni lehessen több kódolvasóra.

Nagy felbontású érzékelője, villámgyors dekódolása, az érintkezéstől akár 1,1 méter távolságig tartó leolvasási tartománya, valamint az 1D-, 2D- és DPM-jelek többségének dekódolására való képessége révén a V410-H meggyorsítja a kezelők munkáját, és segít elkerülni a téves leolvasásokat. A kézhasználat nélküli prezentációs üzemmód segíthet az érintésmentes használat követelményeinek teljesítésében, míg az alkoholalapú tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség jóvoltából a kódolvasó a gyakori tisztítási eljárásokat is bírja.

Az IP65/67 védettséget vagy vezeték nélküli csatlakoztathatóságot igénylő kézi kódolvasó alkalmazások számára az OMRON népszerű HS-360x kódolvasóját is frissítette a legújabb X-Mode dekódoló algoritmusokkal, a frissített WebLink PC konfigurációs szoftverrel, új OMRON márka alatt. A modell V450-H néven egészíti ki az OMRON kézi kódolvasók termékcsaládját.

A könnyen használható, hatékony és higiénikus kódolvasási megoldásokat kereső iparági szakemberek bátran látogassanak el további tájékoztatásért a V410-H termékoldalára az OMRON webhelyén: https://industrial.omron.hu/hu/products/v410-h

forrás: omron.hu 2020.12.16