Érdekességek
Kezdőlap > Packaging > Auxiliary material > Uniós támogatással bővítette gyártókapacitását az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft.
Auxiliary materialIparágNyomdaPackaging

Uniós támogatással bővítette gyártókapacitását az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft.

Az ügyféligények rugalmasabb kiszolgálását teszi lehetővé az a fejlesztés, melyet több mint 400 millió forintból, uniós támogatással valósított meg az RRE-Szeged Nyomdaipari Kft. – tájékoztatta a vállalkozás az MTI-t.

    A közlemény szerint az RRE-Szeged Kft. 1991-ben alakult svájci-magyar vegyes vállalatként. A most magyar magánszemélyek tulajdonában álló cég fő tevékenységi köre tekercses és íves kivitelű öntapadós címkék, valamint hajlékony falú csomagolóanyagok gyártása.
Különböző technológiákkal gyártanak öntapadós termékjelző címkéket – az évek során kialakult stabil ügyfélköre -élelmiszeripari, vegyipari, gyógyszeripari cégek, valamint logisztikai vállalkozások számára kisebb vagy közepes, 5-10 ezer darabos mennyiségben.
A fejlesztés során több, nagy értékű berendezést állított üzembe a cég. A piaci igények minél pontosabb kiszolgálását lehetővé tevő gépsor síkszitával működik, melyet a vállalkozás saját maga készít, így a gyártás a korábbinál költséghatékonyabbá vált.
A nyilvánosan elérhető cégadatok szerint az RRE-Szeged Kft. tavaly – a 2018-ast több mint 20 százalékkal meghaladó – 739 millió forintos nettó árbevételt ért el. A 36 alkalmazottat foglalkoztató cég adózott eredménye  2019-ben megközelítette a 21 millió forintot.

forrás: mti.hu 2020.dec.30