Kezdőlap > Machine > Industrial robot > Új iX3 és iX4 párhuzamos kinematikájú robotok
Industrial robotMachine

Új iX3 és iX4 párhuzamos kinematikájú robotok

Az új iX3 és iX4 párhuzamos kinematikájú robotok a nagy sebesség és a rugalmasság előnyét kínálják a csomagolási és anyagmozgatási alkalmazások számára.

Bemutatjuk az új iX3 és iX4 párhuzamos kinematikájú robotokat, amelyeket nagy teherbírásra és nagy sebességre terveztünk, hogy gyorsabban és rugalmasabb módon legyenek használhatók az anyagmozgatási és csomagolási alkalmazások terén.

iX3 – ideális választás az élelmiszer- és italgyártás, a gyógyszeripar és az egészségügyi ipar esetében

Nagy sebességet és rugalmasságot biztosít.

Az iX3 párhuzamos kinematikájú robottal új szintre emeltük a hatékonyságot. Ez a nagy teljesítményű robot nagy sebességű szállítószalag-követést, integrált kamerás alakfelismerést, valamint kifejezetten a csomagolóipar számára kifejlesztett, egyszerűen használható szoftvert biztosít. A nagy teherbírásra tervezett iX3 több termék egyidejű kezelésére is alkalmas, valamint az anyagmozgatási alkalmazások gyorsabb elvégzését teszi lehetővé.

Szélesebb körű anyagmozgatás

Az iX3 robot jelenti a teljes körű megoldást, akár alap élelmiszerekről, akár feldolgozott élelmiszerekről van szó. Higiénikus kialakításának köszönhetően minimálisra csökkenti a szennyeződés kockázatát, IP65-ös besorolásának és a felhasznált korrózióálló anyagoknak köszönhetően pedig egyszerűen lemosható. Az iX3 robottal biztonságos megoldást kínálunk az élelmiszer- és italgyártási termékek kezelésére.

Tudjon meg többet az iX3 párhuzamos kinematikájú robotról

iX4 – nagy sebességre és precizitásra képes, négytengelyes párhuzamos kinematikájú robot

A valaha volt leggyorsabb párhuzamos kinematikájú robot.

Az iX4 párhuzamos kinematikájú robot kivételesen gyors és rugalmas csomagolási és anyagmozgatási alkalmazásokat kínál. Az iX4 robot négy karral van ellátva, amelyek egyenletesen elosztják a terhelést a roboton, és több termék egyidejű kezelését is lehetővé teszik, így minden más robotnál gyorsabb.

 

Szélesebb körű élelmiszer-kezelés.

Az iX4 robottal új szintre emeltük az anyagmozgatás fogalmát. Megfelel az Egyesült Államok mezőgazdasági minisztériuma és élelmiszer- és gyógyszerügyi hivatala termékszennyeződés megelőzésével kapcsolatos egészségügyi előírásainak, így az iX4 hús- és baromfihús-feldolgozáshoz is megfelelő.

Tudjon meg többet az iX4 párhuzamos kinematikájú robotról

forrás: omron.hu